Trendar: InredningMat och dryckResor

Vinn biljetter till Mary Page Marlowe på Dramaten

23 nov, 2018 
AvIda Gustafsson
Den 6 december har Tracy Letts pjäs om den ovanligt vanliga kvinnan Mary Page Marlowe premiär på Dramatens Stora scen. Tävla med Femina för att vinna biljetter till föreställningen.
Annons

Mary Page Marlowe är en nyskriven pjäs från 2016 av skådespelaren och den Pulitzerbelönade författaren Tracy Lett och har nu Sverigepremiär. Pjäsen som spelas på Dramatens Stora scen kretsar kring olika delar ur huvudkaraktären och revisorn Mary Page Marlowes liv och det är flera skådespelare i olika åldrar som spelar henne, vi ser vi bland annat Melina Kinnaman, Kajsa Ernst, Mia Benson och Emma Broomé.

– Hon är en vanlig kvinna i den bemärkelsen att hon föds lever och dör. Det handlar inte om en drottning eller spion i krigets England. Det är inte de yttre dramatiska omständigheterna utan det är en vanlig människas liv som man får följa i olika nedslag, säger skådespelerskan Kajsa Ernst till Femina.

Handlingen hoppar fram och tillbaka i tid, där de viktiga händelserna med tiden skapar en bild av hennes liv och varför det blev som det blev.

– Det ska vara lite svårt, men det är inget hemligt eller konstigt, men det är ett mysterium. Vem är hon? Det är olika aspekter och berättelser om vad som hänt ur hennes liv, så man måste vara lite detektiv som åskådare för att få alla bitarna det här pusslet på plats, säger Alexander Mørk-Eidem.

Annons

Pjäsen har premiär den 6 december och spelas fram till den 30 januari. Nu lottar vi ut 2 biljetter till ett valfritt föreställningsdatum (i mån av plats) till pjäsen Mary Page Marlowe. Vi tävlar ut biljetter till totalt tre vinnare.

Observera att vinnaren står för resa, kost och logi själv. 

Tävlingen är avslutad och vinnare är: 

Catrin Sederström, Linköping

Ewa Nordin, Rönninge

Lena Sjöstedt, Sundsvall

 

Annons