Trendar: InredningMat och dryckResor

Vinnaren är korad i tävlingen om surfplattan Lenovo Yoga Book!

14 mar, 2017 
AvMalin Karlberg
Vi har tävlat ut en multifunktionell surfplatta från Lenovo värd 4 995 kronor. Tävlingen pågick till och med 29 mars 2017.
Annons

Femina.se har tävlat ut Lenovos nya 2-i-1-surfplatta Yoga Book, som gör det enklare att använda teknik för att vara kreativ. Skriv eller rita med bläck på papper med Real Pen så digitaliserar Yoga Book anteckningarna åt dig. Redigera, ordna, slå ihop eller dela dina anteckningar på en sekund.

Föredrar du att skissa och designa istället för att anteckna?  Yoga Book har ett upplyst tangentbord som finns där när du behöver det – och försvinner när du inte gör det. När tangentbordet är avstängt så bildas där en Create Pad, ett utrymme som förvandlas till ditt digitala skissblock.

Annons

Plattan passar också dig som vill njuta av film och serier med en ljusstark 10,1” Full HD skärm och Dolby Atmos högtalare. Du kan enkelt ladda ner playtjänster och avnjuta ett maraton med dina bästa serier. I öppet läge är Yoga Book endast 4,55 mm tunn och väger 690 g, batteriet kan användas upp till 12 timmar på en enda laddning.

Värde: 4 995 sek

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren är Anne Palo i Solna. Stort grattis!

Annons