Artikeln innehåller reklamlänkar

Om frukostkaffet börjar kännas lite trist kan det vara dags att uppdatera det du har kaffet i – dina muggar. Sälj eller skänk bort dina gamla och passa på att förnya nu när Bagaren och Kocken, en stor webbbutik för köksprylar, har rea på alla sina koppar och muggar. Vi har plockat ut 10 stycken som är nedsatta med 20 procent eller mer.

Eden, Rörstrand

Rörstrands klassiska design Eden.

Designklassiker från Rörstrand med dekor med blad och äpple. Mönstret är från 1960 och skapat av Sigrid Richter. Läs mer och köp muggen här (länk till Adtraction).

Jungfru Blåklint, Design House Stockholm

Mugg med motiv från Elsa Beskows sagovärld.

Från Elsa Beskows klassiska sagovärld hämtas motiven till muggarna. Den här vackra blåklintsflickan gör att vem som helst börjar längta till sommaren. Läs mer och köp muggen här (länk till Adtraction).

Muminkopp Kärlek, Arabia

Muminkoppen Kärlek.

Vad passar väl bättre nu i upptakten till alla hjärtans dag än en kopp med kärlekstema? I webbutiken ligger alla Muminkoppar till nedsatt pris. Läs mer och köp koppen här (länk till Adtraction).

Papegoja, Bahne & Co

Papegojmugg från Bahne & Co.

Mugg i porslin med dekorativ papegojdekor. Finns också med andra blom- och djurmönster. Läs mer och köp muggen här (länk till Adtraction).

Ostindia Floris, Rörstrand

Klassiska Ostindia Floris från Rörstrand.

Dekoren har anor ända tillbaka till mitten på 1700-talet då porslin med ett liknande mönster fanns ombord på det förlista fartyget Götheborg. En skärva hittades av designern Emmy Almström 1930 och mönstret efterskapades på porslin som går att köpa än idag. Läs mer och köp muggen här (länk till Adtraction).

Favarite Cup Love, Design letters

Design Letters Love-mugg.

Ännu en idé till alla hjärtans dag eller när som helst när du vill berätta för någon att du älskar hen. Eller kanske till dig själv. Tydligare kärleksbudskap än så här finns inte. Läs mer och köp muggen här (länk till Adtraction).

Alveskog ,Wik & Walsøe

Muggen från Alveskog-serien från Wik & Walsøe.

En vacker mugg från norska Wik & Walsøe med en graciös kronhjort i dekoren. Läs mer och köp muggen här (länk till Adtraction).

Mugg Caribbean, Le Creuset

Mugg i härlig färg från Le Creuset.

Du tänker kanske framför allt på stora grytor när du ser Le Creuset, men de kan mer än så. Till exempel tillverkar de vackra muggar i olika former, storlekar och färger. Läs mer och köp muggen här (länk till Adtraction).

Pippi Långstrump Sakletare, Rörstrand

Rörstrands mugg Sakletare med motiv från Pippi Långstrump-böckerna.

Känner du någon som är stark, har en apa hemma och som du behöver en present till? Eller förresten, vem som helst blir ju glad av denna underbara mugg med dekor från illustrationerna från Pippi Långstrump-böckerna. Läs mer och köp muggen här (länk till Adtraction).

Pinstriped, Filippa K

Kritstrecksrandiga muggar från Filippa K.

Vem sa att kritstrecksränder bara är för kläder? Filippa K visar att det grafiska mönstret fungerar minst lika bra på porslin. Muggarna säljs i tvåpack. Läs mer och köp muggarna här (länk till Adtraction).

 

Läs mer:

Klimatet hotar kaffet – kan bli en lyxvara igen

Så organiserar du dina köksskåp på bästa sätt – 8 smarta tips

Mer läsning

Femina