Artikeln innehåller reklamlänkar
bärbara grillar till picknicken

Än har vi mycket kvar av sommaren att njuta av och vad är väl härligare än säsongens goda, grillade maträtter? Gör det enkelt för dig själv att njuta av grillat med en liten, bärbar grill. Den kan du ta med dig till parken, stranden, på bilresan eller ut på balkongen. Kom dock ihåg att vara noggrann med grillsäkerheten och att respektera eventuella eldningsförbud.

Vi har spanat in utbudet i butikerna – här är 11 bärbara grillar som går att klicka hem just nu:

1. Smokey Joe, Weber

Smokey Joe bärbar grill från Weber - testvinnare

Bärbar kolgrill som är enkel att ta med på utflykten i sommar. Grillen har en värmesköld som gör det enkelt att ställa den på alla sorters underlag. Den praktiska grillen från Weber utsågs till Testfaktas favorit bland bärbara grillar för picknicken 2019. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

2. Kolgrill, Everdure

Bärbar grill från Everdure

Stilren och smidig grill som är lätt att ta med i sommar, designad av stjärnkocken Heston Blumenthal. Grillen går att placera på alla underlag och har en medföljande praktisk skärbräda i bambu. Finns i grönt, orange, grått och svart utförande. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

3. Bordsgrill, Barbecook

Gul bärbar grill från Barbecook

Praktisk liten bordsgrill som enkelt går att ta med på picknicken tack vare den medföljande bärväskan. En inbyggd fläkt gör det möjligt att grilla utan rök och att kontrollera temperaturen. Grillen går dessutom att montera ner och rengöra i diskmaskin. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

4. Rökfri kolgrill, LotusGrill

Lotusgrill bärbar och rökfri kolgrill

Stilfull liten grill med inbyggt ventilationssystem som värmer upp grillen fort och gör värmen reglerbar. Grillen är gjord i återvinningsbara material och är konstruerad för att aldrig bli varm på utsidan samt för att kolen inte ska kunna vältas ur under användning. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

5. Go Anywhere-grill, Weber

Weber Go Anywhere bärbar grill

Go Anywhere-grillen från Weber är en kompakt och praktisk bärbar grill som passar utmärkt som sällskap på utflykten, oavsett om den görs med bil eller båt eller om det bara är en picknick. Grillen finns antingen med gasol eller med kol. Här hittar du kolgrillen (länk till Adtraction) och här hittar du gasolgrillen (länk till Adtraction).

6. Hopfällbar grill, Emerio

Hopfällbar, billig bärbar grill från Emerio

Budgetvänlig, bärbar liten kolgrill som är praktisk på utflykten eftersom den bara väger 1,5 kilo och går att fälla ihop. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Ellos).

7. Gasolgrill i miniformat, Grillchef

Liten gasolgrill som är bärbar

Liten gasolgrill som passar på både balkongen och i husvagnen, men även går att ta med på utflykten om en liten campinggasolbehållare kopplas till. Ben och bärhandtag går att fälla in, vilket gör den smidig att förvara. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

8. Bärbar hybridgrill, Princess

Bärbar hybridgrill

Portabel grill som går att använda både kopplad till el eller med kol. Passar både på uteplatsen och balkongen eller på picknicken. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Ellos).

9. Piccolino kolgrill, Landmann

Piccolino bärbar grill från Landmann

Kompakt kolgrill, som är enkel att ta med och bära tack vare ett handtag upptill. Kolgrillen har ett helemaljerat klot, kolbehållare och varmhållningsgaller. Matchande grilltång ingår. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

10. Bordsgrill, Eva Solo

Bordsgrill från Eva Solo

Stilren bordsgrill i vitt, eldfast porslin och detaljer i rostfritt samt skyddande underlägg i trä. Handtaget gör den enkel att ta med på sommarens alla utflykter och picknickar! Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

11. Tonello kolgrill, Boretti

Tonello bärbar kolgrill

Mångsidig kolgrill som är enkel att ta med på sommarens semesteräventyr tack vare rejäla, värmeresistenta handtag. Grillen passar även på balkongen och har en grillyta i gjutjärn samt integrerad termometer. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

Läs mer:

Balkonginspiration: 8 detaljer som gör balkongen mysigare

12 snygga miniväxthus till balkong och uteplats