Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Exklusiva belgiska chokladmärket lanserar i Sverige!

16 mar, 2018 
AvIda Gustafsson
Exklusiva chokladmärket Godiva har tagit fram ett helt nytt sortiment som nu lanseras på den svenska marknaden.
Annons

Belgiska Godiva lanserades 1926 och är kända för sina förstklassiga praliner som uppskattas av chokladälskare i hela världen. Tidigare har det bara gått att köpa Godivas chokladprodukter i deras egna butiker och på flygplatser runt om i världen. Den mest kända butiken är förstås flaggskeppsbutiken på Fifth Avenue i New York.

I samband med att Godiva tagit fram ett nytt lyxigt chokladsortiment med bredare distribution lanseras nu Godiva på den svenska marknaden. Den nya serien har tagits fram med inspiration från de mest populära produkterna i Godivas butiker.

Bland nyheterna finns åtta chokladkakor och tre presentaskar med chokladpraliner med hasselnötter, kola och praliner fyllda mörk chokladganache. Godiva kommer inte alltså inte att öppen en butik i Sverige, utan sortimentet kommer att finnas till försäljning i dagligvaruhandeln.

– Vi är oerhört glada över att de nya produkterna blir tillgängliga för fler konsumenter som vill njuta av lite vardagslyx, säger Stian Ström, Country Manager på Pladis, konfektyrföretaget där Godiva ingår.

Läs även:

Annons