Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Nyheter från Estrella 2021 – stjärnor, jordnötssmör och linsbågar

18 dec, 2020 
AvStina Dahlgren
Massa påsar med chips, nötter och två burkar jordnötssmör från estrella
Linschips, stjärnor med smak av sourcream & onion och jordnötssmör – här är alla nyheter från Estrella 2021.
Annons
10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacksBrand logo
10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks

Chips som smakar semla, brännheta chips med 18-årsgräns och juliga smaker som salt karamell och krämig ost – det är några av alla de nyheter som Estrella har lanserat i år.

Estrellas nya smaker 2021

Nu presenterar de sina smaker inför kommande år, och de lämnar ingen besviken. Vad sägs om veganska linschips med smak av ost & rödlök, räfflade chips med smak av vitlök, gräslök och chili, och spröda stjärnor med den klassiska smaken sourcream & onion.

Dessutom dyker två överraskande nyheter upp – Estrellas eget jordnötssmör i varianterna creamy och crunchy. Här nedan hittar du fler nyheter som kommer under nästa år:

Veganska linschips med smak av ost & rödlök

Estrellas linschips ost & rödlök har en spröd linsbas och en smak av fyllig ost på veganskt vis. Toppad med lite syrlig rödlök blir det ett veganskt ostsnacks som inte kompromissar med smaken.

Annons

Jordnötssmör crunchy och jordnötssmör creamy

Estrella lanserar jordnötssmör – ett krämigt, slätt creamy och ett crunchy med bitar av jordnötter. Nötinnehållet på 95% ger smöret en fyllig och god nötsmak. De är helt utan palmolja men ändå bredbara direkt när man öppnar burken. Det innehåller dessutom inget tillsatt socker och har en låg salthalt. Passar perfekt till bakning, mackan, matlagning, eller bara att äta som det är.

Stjärnor sourcream & onion

De tunna, spröda stjärnorna som smälter i munnen är saknade av många. Nu är de äntligen tillbaka i den populära smaken sourcream & onion. På Estrellas Instagram är det många som jublar över comebacken:

Annons

”Åh, äntligen stjärnor igen”, skriver en person.

”Har saknat stjärnorna. Barndomsminne för mig”, skriver en annan.

Rostade & saltade cashewnötter

Ett perfekt komplement till nöthyllan. Estrella har några av Sveriges mest populära nötprodukter tack vare den goda rostade smaken och avvägda sältan, som passar lika bra på Cashewnötter.

Finräfflade chips med smak av vitlök, gräslök & chili

Denna smak från Västkustchips gör sin premiär på klassiska potatischips, som med den fina räfflingen får extra mycket smak. Nyheten förlanseras på Hemmakväll den 28 december 2020, lagom till nyår.

Annons

Linsbågar med smak av jordnötssmör

Linsbågarna har blivit älskade för sin spröda och knapriga textur. Med krämigt, äkta jordnötssmör blir snackset både proteinrikt och magiskt gott. De finns redan nu på Coop med släpps i övriga butiker den 18 januari 2021.

Foto: TT, Estrella

LÄS MER:

Annons