Efter tidigare fusioner mellan alkohol och glass, såsom Gin & Tonic-glass och mojito-glass, välkomnar vi även proseccoglass in i familjen av svalkande alkoholhaltigt sommarsmarr! En mix mellan nostalgin av en isglass och lyxen som är prosecco.

Läs även: Champagne hjälper dig att hålla vikten

POPS känns perfekt lämpade för sällskapligt drickande i parker och sommarfesterna som står för dörren, och den fyraprocentiga isglassen kommer i massor av olika smaker.

Classic Champagne, Bellini Prosecco Peach, Moscow Mule, Strawberry & Mint, Apple & Elderfower, bara för att nämna några.

Läs även: Kommer champagnetrucken till dig i sommar?

Isglassarna med champagne och prosecco är för närvarande bara tillgängliga i Storbritannien, Australien och på en del restauranger i Frankrike, Spanien, Litauen, Irland, Schweiz och Bermuda. Men semestertider står för dörren så håll utkik på din kommande resa till solen eller kolla på deras hemsida om bubbelglassen finns dit du ska åka!

Sugen på mer glass med vuxen smak? Kolla även in sandwich med Baileyssmak, gör egen rosésorbet och testa Häagen-Dazs med smak av whisky, rom och vodka.

Denna artikel publicerades ursprungligen på cafe.se

Läs även 

Njut av försommaren – här är 6 goda glassrecept

Svalkande goda drinkar – 3 alkoholfria alternativ 

Mer läsning

Femina