Recept på sockerfria lussebullar sötade med stevia:

Cirka 20 bullar

Ingredienser:

6 ägg

1 dl kokosfett

1 dl kokosmjöl

0,5 dl kokosmjölk

4 msk stevia

4 msk fiberhusk

2 tsk bakpulver

0,5 gram saffran

1 ägg till pensling

Russin till dekoration

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader.

Vispa ägg och stevia hårt.

Smält kokosfettet och vispa ner den i äggblandningen tillsammans med kokosmjölk och saffran.

Blanda alla torra ingredienser i en annan bytta och blanda sedan ner alltsammans i äggblandningen.

Låt degen svälla i ca 10 minuter med en kökshandduk över sig.

Blöt sedan händerna i kallt vatten, ta en bit deg och forma till en lussekatt. Degen blir väldigt kladdig, därför är det bäst att blöta händerna innan du tar en bit.

Lägg sedan lussekatterna på en plåt med bakplåtspapper.

Vispa upp 1 ägg och pensla lussekatterna samt tryck ner ett russin i varsin ände.

Grädda i ugnen i ca 20 minuter.