Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Uber Eats tittar söderut – tjänsten lanseras nu i Malmö

28 nov, 2018 
AvAnna-Lena Pettersson
Nu kommer ännu mer mat finnas inom ett knapptryck för alla som bor i Malmö. Utbudet på utkörning ökar när Uber Eats nu lanseras i staden.
Annons

 

Tidigare i höst lanserades matutkörningstjänsten Uber Eats i Göteborg och nu, sedan 23 november när man lanserades i Malmö, finns Uber Eats i Sveriges tre största städer. Tjänsten har sedan tidigare funnits i Stockholm.

– Vi är väldigt glada över att nu kunna lansera i Malmö, så snart efter vår lansering i Göteborg. Matleveransmarknaden växer snabbt, och där vill vi befinna oss i framkant även i Malmö. Vi vill accelerera utvecklingen för att konsumenter enklare ska kunna få sin favoritmat levererad och samtidigt hjälpa restauranger att växa sina verksamheter, säger Henrik Berglin, Operations Manager för Uber Eats i Norden.

Oavsett om du blir sugen på indiskt, burgare eller vietnametisk mat och oavsett om du vill köpa mat till den sena jobbkvällen eller filmkvällen hemma i soffan finns den bara ett knapptryck bort. Tjänsten erbjuder hemkörning av mat från hamburgerkedjor som McDonald’s och Max, men också från det lokala matutbudet i Malmö, som Kafé Kungsgatan, Ganesha och Shaimat.

Du kan beställa mat mellan klockan 10 och 23 alla dagar från ett antal restauranger i centrala Malmö.

Så här beställer du med Uber Eats:

  1. Ladda ner appen Uber Eats eller gå in på www.ubereats.com. Har du redan ett Uber-konto kan du logga in med samma uppgifter.
  2. Ange leveransadress, välj maträtt och klicka beställ.
  3. Spåra din leverans i appen från restaurangen till din dörr.

Foto: IBL

 

Läs mer:

 

Annons