Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Yollibox lanserar ny smak – och det är den vi alla har väntat på!

13 sep, 2016 
AvThowe Wagner Larsson
Äntligen! Yollibox är en ekologisk frozen yoghurt med över 70 % yoghurt och låg fetthalt – och nu lanseras smaken vi alla väntat på...
Annons

Under sensommaren lanserar Yollibox smaken Peanut Butter Bonanza, en smak som varit efterfrågad av ”Yollifans” tidigare.

– I kombination med detta är jordnötssmör en av de snabbast växande och mest populära produkterna just nu så det gjorde att vi blev ännu mer övertygade om att detta var helt rätt Yolli-smak att lansera till hösten, säger Victoria Carlsson, VD för Yollibox.

Den nya smaken är den senaste av totalt sju olika Yolliboxar. Sedan tidigare finns bland annat Fresh Fruity Mango, Juicy Red Strawberry, Hazelnutty Chock Twist och Tropical Coconut Fruit.

Redan nu funderar man över kommande smaker och lyssnar på såväl konsumenter som mattrender för att hitta rätt.

– Utan att avslöja för mycket så står sött kombinerat med salt i fokus hos oss just nu. Som alltid med ekologiska råvaror, säger Victoria Carlsson.

Yollibox Peanut Butter Bonanza kan ätas som den är (gärna i kombination med en kopp kaffe) eller varför inte med bananskivor och smält mörk choklad. Smaksatt med ekologiskt jordnötssmör (100 % jordnötter) och helt utan sötningsmedel, aromer eller färgämnen är den nästan som ett mellanmål.

– Eller tillsammans med färska blåbär som tillbehör till våfflor på tjejbrunchen. Den är alltså favorit till många tillfällen!

Yollibox Peanut Butter Bonanza säljs på Mathem.se från och med den 12 september och på ICA från och med den 19 september. Pris: cirka 50 kronor.

Annons