Artikeln innehåller reklamlänkar
15 kostymshorts

Shutterstock

Nu myntar vi ordet semesterkostym! Ett par snyggt dressade shorts som passar bra under sommarens varma dagar men som går att matcha snyggt med skjorta, eller t-shirt, och kavaj. Vill du skapa den sanna semesterkostymen så borde du matcha den dressade byxan med en kavaj i samma färg.

Semesterkostymen kan helt enkelt bäras till fest, till jobbet eller på en promenad genom stan. Svalkande, snyggt och somrigt! Vi har valt ut 15 kostymiga shorts du kan hitta i butik nu!

De här shortsen har något längre ben och en högre midja, de har även ett snyggt band som spänns i midjan. Dessutom har de resår i midjan som gör dem mer flexibla och spänner inte åt – det gillar vi. Shortsen från Carin Wester är nu på rea – de hittar du här. (länk till Åhlens)

Ljusturkosa kostymshorts med en känsla av vävt material och har snygga veck fram till. De har något kortare längd på byxbenen. Shortsen blir väldressade tillsammans med en vit t-shirt med en kavaj i samma färg över. Byxorna hittar du hos H&M. (länk till butik)

Ett par vita, söta shorts i linne passar fint i sommar. Den vågiga linningen ner till på byxbenet gör att det händer något på den annars ganska enkla modellen. Linneshortsen är från & Other stories. (länk till & Other Stories)

Shortsen i linne- och viskosblandning som ger en luftig och skön känsla i sommar. Midjan är något högre och bandet som knyts i midjan blir en snygg detalj. Shortsen som nu är på rea hittar du här. (länk till Åhlens)

Beiga linneshorts av rakare modell, passar bra att klä upp med en vit skjorta som modellen gjort och varför inte en kavaj till för att skapa den dressade looken. Byxorna från Newhouse är nu på rea – köp de här. (länk till Åhlens)

Även fast man vill se dressad ut så kan man våga färg – och vad passar inte bättre då än den här härliga färgbomben i sommar. Klicka hem de färgglada kostymshortsen hos H&M. (länk till butik)

Grå shorts av linne och bomull med dragkejda baktill, vilket ger ett snyggt fall med slät framsida. Shortsen är nu på rea. (länk till Åhlens)

Hört talas om semestekostym? Om inte så är de här shortsen tillsammans med matchande skjorta definitivt det. Vilken dröm att leva i de här shortsen i sommar – semesterlooken hittar du här. (länk till & Other Stories)

Ett par khakigröna shorts med hög midja är definitivt något man vill bo i hela sommaren. De matchar snyggt med guldiga accessoarer och ett par sandaler i skinn. Samtidigt som de ger intryck av en dressad look passar de bra för avslappnade dagar hemma. De luftiga shortsen hittar du här. (länk till butik)

Vill man inte ha ett par luftiga shorts kan man bära de här kostymiga byxorna i en härlig orange färg som dessutom bara blir snyggare om man bär det som en dress – med kavajen till på bild. Passa på, de är på rea nu – köp shortsen här. (länk till Åhlens)

De här färgsprakande kostymshortsen är underbart luftiga för sommarens heta dagar, de är dessutom gjorda av hållbar viskos. Shortsen som är på rea hittar du hos Lindex. (länk till Lindex)

Vilka shorts säger vi! Vida och luftiga byxben men snygg bred midja och dubbelknappar som skapar en snygg detalj. Bär dem till fest med en klacksko, bär dem med sneakers på stan, bär dem med sandaler till stranden. Ja, de passar till livets alla stunder – klicka hem shortsen här. (länk till butik)

Ljusgröna linneshorts från & Other stories. (länk till & Other Stories)

Ett par härligt randiga shorts som har snyggt lagda veck framtill och de har en skön, bred, resår baktill. Dressa med en vit t-shirt. Shortsen hittar du hos H&M. (länk till butik)

Under sommaren älskar vi beige! Här är ett par luftiga shorts i vävt material, med en snygg knytning i midjan – gör som modellen och våga en färgglad topp upptill! Shortsen hittar du här. (länk till butik)

Läs mer:

12 randiga klänningar att bära i sommar

Inspireras av Victorias sommarstil

13 stilrena och somriga omlottblusar

Mest läst