Emily Ratajkowski och Zoe Saldana.
Här är skorna du borde satsa på i höst
1:12

Efter reklamen: Här är skorna du borde satsa på i höst

(1:12)

Slå på ljud

Att köpa stövlar och boots till hösten i juli och augusti kan kännas fel – vi vill ju gärna kunna inviga de nya skorna så snart som möjligt. Samtidigt är det roligt att förbereda sig för det snygga höstmodet med lite shopping.

Men det bästa är väl när höstens skor går att kombinera med sommarkläderna, och fungerar lika bra oavsett vilken säsong det är! Här är fem snygga sorters boots som både är trendiga och fungerar oavsett om det är sommar eller höst – och som kommer förhöja din stil direkt.

Platta bikerboots

En av de stora skotrenderna för hösten 2023 är de platta bikerbootsen, som går upp en bit på vaden. De passar perfekt för att göra din sommarklänning lite tuffare, och kommer vara både snygga och praktiska i höstrusket.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Knähöga stövlar

Knähöga stövlar, gärna med klack, är riktiga skoklassiker som återvänder år efter år. Eftersom de passar allra bäst med klänning eller kjol så är de perfekta även på sommaren. Inspireras av Zoe Saldana, som matchade sin rosa klänning med ett par svarta knähöga stövlar med guldklack.

Zoe Saldana.

Zoe Saldana är stövlar på sommaren.

Foto: JM HAEDRICH/SIPA/Shutterstock

Kungligheternas favoritklänning på sommaren – klassiska looken

Klumpiga ankelboots

Den här typen av androgyna ankelboots är en perfekt vardagssko på hösten, som passar till nästan alla sorters looks. Men även på sommaren är den snygg och cool, och kan göra att dina sommarklänningar får lite mer edge.

Kourtney Kardashian och Adisson Rae.

Ankelhöga boots med grov sula är alltid snyggt.

Foto: ROBA / BACKGRID US / TT

Stjärnan bär sommarens trendigaste klänning – en riktig retroklassiker

Vita stövlar

Att vita stövlar passar bra på sommaren är nog ingen överraskning, då det är den somrigaste färgen ett par boots kan ha. Men de vita stövlarna kan lyfta en outfit även i höst!

Liya Kebede-

Vita stövlar är stilrent både på sommar och höst.

Foto: Action Press/Shutterstock

Cowboyboots

Cowboyboots är kanske den mest klassiska stöveln att bära på sommaren – i årtionden har de matchats med korta jeansshorts eller kjol, och varit ett självklart inslag på festivaler runt om i världen. Cowboybootsen blev trendiga igen för några år sedan, och verkar inte försvinna från modet än på ett tag.

Emily Ratajkowski.

Emily Ratajkowski gillar cowboyboots.

Foto: TheImageDirect.com/TT

Källa: Vogue.

Mest läst