Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

5 sorters skor som fungerar lika bra i sommar som i höst

26 jul, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT,
Emily Ratajkowski och Zoe Saldana.
Att börja shoppa höstskor mitt i sommaren kan ta emot – det är så tråkigt att behöva vänta in rätt säsong för att bära de nya skorna.
Därför är det perfekt med skor som fungerar oavsett säsong!
Här är fem olika sorters boots och skor som passar lika bra till sommarklänningen som till höstkläderna.
Annons
Här är skorna du borde satsa på i höstBrand logo
Här är skorna du borde satsa på i höst

Att köpa stövlar och boots till hösten i juli och augusti kan kännas fel – vi vill ju gärna kunna inviga de nya skorna så snart som möjligt. Samtidigt är det roligt att förbereda sig för det snygga höstmodet med lite shopping.

Men det bästa är väl när höstens skor går att kombinera med sommarkläderna, och fungerar lika bra oavsett vilken säsong det är! Här är fem snygga sorters boots som både är trendiga och fungerar oavsett om det är sommar eller höst – och som kommer förhöja din stil direkt.

Annons

Platta bikerboots

En av de stora skotrenderna för hösten 2023 är de platta bikerbootsen, som går upp en bit på vaden. De passar perfekt för att göra din sommarklänning lite tuffare, och kommer vara både snygga och praktiska i höstrusket.

Knähöga stövlar

Knähöga stövlar, gärna med klack, är riktiga skoklassiker som återvänder år efter år. Eftersom de passar allra bäst med klänning eller kjol så är de perfekta även på sommaren. Inspireras av Zoe Saldana, som matchade sin rosa klänning med ett par svarta knähöga stövlar med guldklack.

Annons

Klumpiga ankelboots

Den här typen av androgyna ankelboots är en perfekt vardagssko på hösten, som passar till nästan alla sorters looks. Men även på sommaren är den snygg och cool, och kan göra att dina sommarklänningar får lite mer edge.

Vita stövlar

Att vita stövlar passar bra på sommaren är nog ingen överraskning, då det är den somrigaste färgen ett par boots kan ha. Men de vita stövlarna kan lyfta en outfit även i höst!

Liya Kebede-
Vita stövlar är stilrent både på sommar och höst.

Cowboyboots

Cowboyboots är kanske den mest klassiska stöveln att bära på sommaren – i årtionden har de matchats med korta jeansshorts eller kjol, och varit ett självklart inslag på festivaler runt om i världen. Cowboybootsen blev trendiga igen för några år sedan, och verkar inte försvinna från modet än på ett tag.

Annons
Emily Ratajkowski.
Emily Ratajkowski gillar cowboyboots.

Källa: Vogue.

Annons