Fem favoriter från Femina – underklädesspecial
1:9

Efter reklamen: Fem favoriter från Femina – underklädesspecial

(1:9)

Slå på ljud

Täckta bröstvårtor enkelt

Har du en topp som du inte vill ha behå under, men vill ändå inte lämna hemmet med bröstvårtor som riskerar att synas igenom tyget? Då finns det flera smarta tips. Dels kan du köpa smidiga nipple covers i vanliga affärer, som du bara klistrar på brösten. Har du inga sådana hemma kan du göra dina egna enkelt med hjälp av en bomullsrondell och två plåster. Klistra plåstren i ett kryss över bomullsrondellen så har du perfekta nipple covers.

Smarta tvättknepet – med vanliga hårprodukten

Bli av med kameltå

Vill du slippa kameltå när du har exempelvis leggings eller tajts? Då finns det en enkel lösning, där allt du behöver är två trosskydd. Lägg det ena trosskyddet som vanligt i grenen, och det andra på tvären framför, som ett T. Nu slipper du oroa dig för kameltå!

Smarta knepet med inlägg

Ska du slänga en gammal behå? Glöm inte att plocka ut eventuella inlägg från den. Dessa har nämligen flera funktioner. Antingen kan du använda dem i dina andra behåar för att fp en fylligare push up-effekt, eller så kan du faktiskt ha dem i hushållet. De kan nämligen vara bra som dammtrasor, då materialet suger åt sig damm och smuts.

Fixa tillbaka formen

Har din behå blivit deformerad i tvättmaskinen? Oroa dig inte – plocka bara fram fönen. Med hjälp av värmen kan du bli av med störiga veck på bara några minuter.

Kate Middletons smarta knep för att dölja behåbanden

Slipp störiga mensfläckar

Är du rädd för att få mensfläckar och att det ska läcka på dina kläder? Även här kan två trosskydd hjälpa. Här gör du det motsatta kameltå-knepet – lägg skydden som ett T men baktill i trosan i stället. Känns det obekvämt kan det hjälpa att använda dubbal trosor också.

Snabblaga bygeln

Åh nej, din behå har gått sönder så att bygeln sticker ut, och du har inte tid att sy fast den igen. Oroa dig inte, du kan lösa problemet med en bit av ett trosskydd (de är bra till mycket!). Vira det runt bygeln så slipper du att det gör ont.

Mest läst