Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Black Week hos Åhléns – bästa erbjudandena och 10 handplockade tips

20 nov, 2023 
AvCecilia Persson
FotografÅhléns
Åhléns black week
Passa på att klicka hem sådant som du ändå hade tänkt köpa till pangpriser under Black Week. Vi har samlat de bästa köpen och erbjudanden hos Åhléns inför Black Friday 2023!
Annons

Fredagen den 24:e november är det dags för årets i särklass största readag Black Friday, men redan nu i början av veckan har många olika webbshoppar och butiker dragit igång sin rea under parollen Black Week.

Reaperioder som Black Week är ett perfekt tillfälle att klicka hem sådant som du ändå har tänkt köpa till ett bättre pris än om du hade köpt produkterna till fullpris. Det är till exempel smart att fylla på sminkväskan med produkter som du ändå vet att du kommer att behöva framöver, eller badrumsskåpet med hudvård som börjar ta slut.

Tips! Här kan du läsa hur du gör för att undvika att bli lurad på Black Week.

Åhléns erbjudanden under Black Week

Ett av varuhusen som brukar ha riktigt bra erbjudanden under Black Friday och numera även under hela Black Week, som vi alltså har klivit in i nu, är Åhlens. Där går det att fynda såväl mode och kläder som skönhet, samt utvalda inredninsprodukter. Perfekt för att göra ett klipp på sådant du ändå skulle ha köpt, eller för att fynda årets julklappar till bättre priser. Här har vi samlat Åhléns bästa erbjudanden för den som är eller blir medlem hos dem, och som gäller nu och till och med 26 november:

Annons

Bästa köpen på Åhléns under Black Week

Feminas shoppingredaktör Cecilia Persson har handplockat de bästa köpen på Åhléns under Black Week. Du kan även scrolla vidare för att se ännu fler bra erbjudanden inom mode respektive skönhet som kommer att komma på Åhléns under veckan!

1. Kostymbyxor, Wera

Ett par klassiska och tidlösa kostymbyxor är något av ett måste i basgarderoben, då de går att matcha med i princip allt och genast bidrar till en elegant och stilsäker outfit. De här kostymbyxorna har långa, vida ben med pressveck och kommer att hålla stilen år efter år. Se mer och köp kostymbyxorna här (reklamlänk).

Annons

2. Räfflade koppar, Åhléns Home

Kopparna Rill från Åhléns Home har en mjukt räfflad design och är perfekta att dricka allt från cappucinon eller morgonkaffen till te ur. Just nu finns de till riktigt bra pris för både fyrapacket och styckvis. Se mer och köp kopparna här (reklamlänk).

Räfflad kopp Rill från Åhlens home
Klicka på bilden för att komma direkt till kopparna.

3. Väska, Wera

Om du är i behov av en ny vardagsväska att bära till jobbet är Black Week ofta ett riktigt bra tillfälle att göra slag i saken. Just nu finns många väskor hos Åhléns till pangpriser, och många av dem har en både rymlig och tidlös design. Den här väskan i shoppermodell på Wera är en stor favorit som får plats med allt som kan tänkas behövas under dagen – från en större laptop till matlådan och träningskläder. Ett riktigt mångsidigt val, med andra ord! Utöver den snygga mörkbruna nyansen finns den även i svart, se mer och köp väskan här (reklamlänk).

Annons
Brun vardagsväska i skinn från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

4. Serum, Kiehl's

Det här magiska serumet är verkligen som snyggfilter på flaska! Med hjälp av bland annat hyaluronsyra tränger Kiehl's Vital Skin-Strengthening Super Serum djupt in i huden och får det mest vintertrötta ansiktet att se mer levande ut. Onsdagen den 22:a november går den att fynda när Åhléns har 30 % på all ansiktsvård – läs mer om serumet och klicka hem det här (reklamlänk).

Kiehl's Vital Skin-Strengthening Super Serum
Klicka på bilden för att komma direkt till serumet.

5. Soffbord, Åhléns Home

Även möbler går att fynda under Black Week. Just nu ser vi mycket naturnära inslag som trä och glas i inredningen och detta runda soffbord passar perfekt in på den populära Japandi-stilen, en strömning som inspireras av typiskt japansk och skandinavisk inredning. Soffbordet har en rund bordsskiva och tre raka ben samt är täckt i ekfanér. Se mer och klicka hem soffbordet här (reklamlänk).

Annons
Soffbord med ekfanér från Åhléns Home
Klicka på bilden för att komma direkt till soffbordet.

6. Polotröja, Wera

Att hitta snygga stickade tröjor i 100 % ull kan ibland vara något av en utmaning, Den här svarta varianten med stilsäker polokrage är perfekt till basgarderoben då den går att matcha med allt och är perfekt för att bära lager på lager. Den har en lagom avslappnad passform samt snygga ribbade detaljer i ärmsluten, se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Svart polotröja i ull från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

7. Parfym Wood Sage & Sea Salt Cologne, Jo Malone

Black Week är ett perfekt tillfälle att fylla på med din favoritdoft hemma – eller varför inte testa en ny? Meghan Markle har tidigare öppnat upp som sitt intresse för doft och har tidigare beskrivit Wood Sage & Sea Salt Cologne från brittiska Jo Malone som sin signaturdoft. Lördagen den 25:e november är det 30 % på den och många andra dofter hos Åhléns. Se mer och köp doften här (reklamlänk).

Annons
Parfym Wood Sage & Sea Salt Cologne från Jo Malone
Klicka på bilden för att komma direkt till parfymen.

8. Adventsstjärna, Åhléns Home

Det pratas ofta om att fynda julpynt till nedsatta priser på mellandagsrea efter jul, men under Black Week finns det möjligheter till flera fina reafynd lagom till att pyntet ska upp. Denna vackra adventsstjärna har en modern design och kommer att bli ett riktigt centerpiece i fönstret som kan hänga uppe från november till långt efter jul. Se fler varianter och köp stjärnan här (reklamlänk).

Vit modern adventsstjärna från Åhléns Home
Klicka på bilden för att komma direkt till adventsstjärnan.

9. Silverschampo, John Frieda

John Friedas silverschampo Violet Crush har rikligt med lila pigment som neutraliserar gula toner i blont hår och kan användas ofta utan att det torkar ut håret i samma utsträckning som en del andra silverschampon. Söndagen den 26:e november är det 30 % på det och många andra hårvårdsprodukter. Läs mer och köp silverschampot här (reklamlänk).

Annons
Silverschampo från John Frieda
Klicka på bilden för att komma direkt till silverschampot.

10. Påslakansset i bäckebölja, Åhléns Home

Passa på att klicka hem stapelvaror som behövs i hemmet när Black Week pågår. Detta påslakansset är gjort i trendig bäckebölja och både fint att titta på och skönt att sova i. Setet är vitt med beige ränder och finns även med ljusblå respektive röda ränder. Se mer och köp påslakanssetet här (reklamlänk).

Randigt påslakansset i bäckebölja från Åhléns Home
Klicka på bilden för att komma direkt till påslakanssetet.

Åhléns bästa erbjudanden inom skönhet på Black Week 2023

Varje dag under Black Week har Åhléns extra bra erbjudanden på en produktkategori eller varumärke inom skönhet. Du ser dem nedan – här hittar du fullständiga villkor samt ännu fler erbjudanden (reklamlänk).

Annons
  • 17–20 november: 20 % på skönhetskalendrar och skönhetsjulaskar
  • Måndag 20 november: 30 % på Biotherm.
  • Tisdag 21 november: 30 % på allt från Lumene
  • Onsdag 22 november: 30 % på all ansiktsvård
  • Torsdag 23 november: 30 % på all kroppsvård
  • Fredag 24 november: 20 % på all makeup
  • Lördag 25 november: 30 % på all doft
  • Söndag 26 november: 30 % på all hårvård

Åhléns bästa erbjudanden inom mode på Black Week 2023

Utöver rean på kläder från Wera, Carin Wester, CW by Carin Wester och Åhléns har Åhléns några extra bra erbjudanden på andra varumärken – nedan hittar du våra favoriter. Se hela listan samt villkoren och gör dina inköp här (reklamlänk).

  • 25 % på allt från By Malina (24-26 november)
  • 25 % på allt från Marimekko (24-26 november)
  • 25% på alla ytterplagg från House of Dagmar (20-26 november)
  • 25 % på allt från Second Female (20-26 november)
  • 30 % på allt från Lexington (20-26 november)
  • 25 % på allt från Ecco (20-26 november)
  • 25 % på damytterplagg från Boomerang (20-26 november)
Black Friday - så startade konceptetBrand logo
Black Friday - så startade konceptet
Annons