Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

20 otroliga modekap du kan göra på rean!

08 jul, 2022 
AvIda Gustafsson
AvCecilia Persson
sommarrea 2022 – bästa fynden
Sommarrean kan vara ögonblicket då du äntligen kan klicka hem klänningen eller väskan som du har spanat på hela våren, eller ett bra tillfälle att komplettera basgarderoben.
Vi listar de bästa köpen att klicka hem på rean!
Annons

Sommareorna pågår för fullt och det finns massor av fina reafynd att klicka hem. Ibland när det är rea är det lätt hänt att man rycks med i reahetsen och köper mer än vad man egentligen tänkt, plagg man egentligen inte tycker om eller kläder som sitter dåligt – det sistnämnda är ett klassiskt felköp av typen, snyggt plagg, bra pris men helt fel storlek.

Så fyndar du smart på sommarrean

För att undvika att handla kläder som hamnar längst in i garderoben så är det bra att ha en plan innan du skrider till verket och reashoppar. Fundera på vad du behöver för slags tillskott i garderoben och leta efter det.
Undvik att satsa på trendplagg, som riskerar att kännas omoderna efter ett par månader. Satsa på klassiska och tidlösa plagg som du kan ha glädje av i flera säsonger framöver.

När du reashoppar, håll huvudet kallt och tänk efter: Skulle du köpa det där plagget till fullpris eller vill du bara ha det för att det är billigt?
Och för allt i världen, var snäll mot dig själv: satsa på kläder som passar dig och hittar du fina plagg, men i fel storlek – strunta i dem. Plagg som inte sitter bra nu, kommer sannolikt inte att göra det framöver heller, så ge dig inte dåligt samvete i onödan.

Annons

Fynda mode till basgarderoben på sommarrean

Lycka till med reashoppingen!

Strandklänning, H&M

En härligt somrig solklänning som med sin vida passform passar perfekt till stranden men som går lika bra att klä upp till kvällen med accessoarer. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

brun solklänning med knytning från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Väska, CW by Carin Wester

Trendig svart väska i en flätad design med en orange innerväska. Se mer och köp väskan här (reklamlänk).

svart och orange flätad väska från CW by Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Bikini, Triumph

Triumph levererar alltid stilsäkra bikinis med en rejäl design som ger bra stöd, och den här bikinin med draperad effekt är inget undantag. Den finns många olika storlekar samt även i svart. Se mer och köp bikinin här (reklamlänk).

Annons

Tvådelat set, Tiger of Sweden

Sköna matchande set hör sommaren till! Det här randiga blå setet med skjorta och shorts är dessutom riktigt stilsäkert. Se mer och köp det här (reklamlänk).

blått matchande tvådelat set från Tiger of Sweden
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Sandaler, H&M

Ett par snygga och sköna sandaler i läder är ett skoval som i princip passar med allt under sommaren. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
beige skinnsandaler i slipin från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Skjortjacka, Ellos Collection

Skjortjackan är ett ytterplagg som har ökat i popularitet under de senaste åren. Nu är det ett basplagg som fungerar att bära såväl till jobbet som på semestern. Den här mörkgröna skjortjackan är ett riktigt snyggt val. Se mer och köp skjortjackan här (reklamlänk).

grön skjortjacka från Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortjackan.

Bucket hat, CW by Carin Wester

Bucket hat:en är överallt sommaren 2022 och just i år satsar vi gärna på en pigg kulör, som den här trendiga gröna. Se mer och köp hatten här. (reklamlänk)

Annons
grön bucket hat från CW by Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till hatten.

Klänning med krage, H&M

Just under sommaren är det extra viktigt att plaggen vi bär är sköna – och är de snygga är det givetvis ett plus. Den här bomullsklänningen är den perfekta kompromissen mellan komfort och stil, och blir extra silsäker med sin v-ringning och krage. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

vit t-shirtklänning med krage från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Solglasögon, CW by Carin Wester

Den här modellen på solglasögon, med breda och smala bågar, är riktigt trendig nu och kommer att vara snygg kommande somrar också. Se mer och köp solglasögonen här (reklamlänk).

Annons
svarta solglasögon från CW by Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till solglasögonen.

Kabelstickad tröja, Ellos Collection

En stickad tröja är lika användbar under svala sommardagar eller -kvällar som under vinterhalvåret. Kabelstickat har varit trendigt ett tag nu och kommer vara lika snyggt under nästa säsong. Se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

vit kabelstickad tröja från Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Jeanskjol, H&M

Även jeanskjolen är ett tidlöst sommarplagg som verkligen aldrig kommer att gå ur tiden. Den här jeanskjolen har en normalhög midja och finns i flera färger. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Annons
blå kort jeanskjol från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Gult linne, Ellos collection

Ett fint linne är ett enkelt sätt att ge en vardaglig outfit en festligare känsla. Det här linnet i soligt gult har tunna axelband och en draperad effekt fram. Se mer och köp linnet här (reklamlänk).

gult draperat linne från Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till linnet.

Midikjol, Calvin Klein

Den här rosa midikjolen i ett satinliknande material har ett fint fall och finns även i svart. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Annons
rosa midikjol i satin från Calvin Klein
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Remsandaler, H&M

De här remsandalerna med en repliknande design adderar en snygg marin känsla och är perfekta att ta med på solsemestern. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

remsandaler med repdesign från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Randig skjorta, Selected Femme Curve

Den här randiga skjortan i längre modell är även den perfekt att ha med i semesterpackningen med begränsat utrymme. Bär den med jeans under kyliga dagar och kvällar, som skjortklänning med ett skärp i midjan eller som coverup på strandrestaurangen. Möjligheterna är oändliga! Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Annons
blå och vit randig lång skjorta från Selected Femme Curve
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Solskärm, Åhléns

Varför inte satsa på en snygg solskärm istället för kepsen i sommar? Den här i flätat pappersstrå är riktigt snygg! Se mer och köp solskärmen här (reklamlänk).

Gul klänning, H&M

Den här gula sommarklänningen med smock är inte bara snygg utan sval och skön i sommarvärmen. En oslagbar kombination! Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
gul smockad klänning från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Ballerinaskor, Tommy Hilfiger

Ballerinan har gjort storslagen comeback de senaste säsongerna och är ett riktigt fint skoalternativ under sommaren. Dessa är gjorda i läder och har ett spänne fram, se mer och köp skorna här (reklamlänk).

bruna ballerinas i skinn från Tommy Hilfiger
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Stickad klänning, H&M

Plagg med virkad eller glesstickad design är inte bara populära just nu utan även riktigt svala och sköna under sommaren. Den här svarta har dessutom en smart innerklänning. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
svart glesstickad klänning från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Stickat set, Mango

Det här gröna stickade setet med tröja och kjol vill vi bära både nu under sommaren och i höst och vinter. Se mer och köp det här (reklamlänk).

grönt stickat set med tröja och kjol från Mango
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.
Fem favoriter från Femina: smink för mogen hyBrand logo
Fem favoriter från Femina: smink för mogen hy
Annons
Annons