Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Här är de bästa reafynden inom mode just nu – shoppingexpertens 12 favoriter

03 jan, 2024 
Rea 2024 bästa köpen
Mellandagsrean fortsätter långt in i januari och i många fall kan du nästan göra ännu bättre fynd än under tidigare reaperioder. Feminas shoppingredaktör har scannat utbudet och hittat de allra bästa modefynden just nu.
Annons

Just nu är mellandagsrean fortfarande i full gång och hos många butiker finns det riktigt bra fynd att göra. I många fall vill de börja tömma vinterlagret inför den kommande vår- och sommarsäsongen – vilket innebär att du har läge att göra riktigt bra fynd.

Bästa köpen på rea just nu – shoppingexpertens favoriter

Feminas shoppingredaktör Cecilia Persson har gått igenom utbudet hos de stora kedjorna och butikerna och handplockat 12 tidlösa plagg och accessoarer som du både kan bära nu och under kommande säsonger.

1. Kostymbyxa, Stockh lm/MQ

Ett par riktigt bra kostymbyxor är ett annat plagg som går att kombinera med en mängd andra plagg och kan dessutom kläs upp eller ner beroende på tillfälle. Dessa eleganta kostymbyxor har trendigt vida ben samt hög midja och är gjorda helt i ull. Just nu kan du klicka hem dem till superpris, se mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Svarta vida kostymbyxor i ull från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

2. Ullmössa, Wera

Säsongen för mössa är långtifrån över och reaperioden nu är ett perfekt tillfälle att hitta en tidlös variant i bra kvalitet till ett riktigt bra pris. Den här marinblå mössan från Wera är ett sådant exempel – den är gjord i 100 % ull och har en trendigt ribbstickad design.

Annons
Mörkblå ribbad mössa i ull för dam från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till mössan.

3. Skepparkavaj, & Other Stories

En klassisk skepparkavaj, eller så kallad peacoat, är oumbärlig i vår- och höstgarderoben med sin tidlösa design. Den här svarta, lätt oversized, varianten är dessutom gjord i ull så att du kan bära den redan under vintern när väderleken tillåter. Just nu finns den att klicka hem till ett riktigt pangpris, se mer och köp jackan här (reklamlänk).

Svart skepparkavaj/peacoat med guldknappar från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

4. Tröja i merinoull, Tiger of Sweden

En varm och skön tröja i mjuk merinoull är inte bara bekväm att bära, utan också riktigt stilsäker – särskilt om du väljer en figurnära variant. Den här långärmade tröjan prickar in alla rätt och är ett basplagg som du kommer att kunna kombinera med i princip allt i din garderob.

Annons
Långärmad ljusbeige tröja i merinoull från Tiger of Sweden
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

5. Ullkjol, Cos

Midikjolen är en längd som funkar till de flesta tillfällena, men ibland kan en kortare kjol vara enklare att styla och bära till vardags och fest. Om du väljer en variant i ull håller du inte bara värmen bättre, utan materialet känns och ser också lyxigare ut. Den här grå ullkjolen finns just nu till pangpris, liksom en matchande överdel. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Grå kort ullkjol från Cos
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

6. Stövlar utan klack, Arket

Ett par chunky stövlar i läder kommer du att kunna bära år efter år – de är det perfekta skovalet till kjol eller klänning när du inte vill att looken ska bli alltför gullig och vän. Just nu finns dessa populära stövlar att fynda, se mer och köp dem här (reklamlänk).

Annons
Svarta chunky stövlar utan klack från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till stövlarna.

7. Ullhalsduk, Wera

En värmande halsduk passar inte bara bra att bära nu när det är riktigt kallt i hela landet utan gör också att du så småningom kan börja bära dina vårplagg lite tidigare än annars. Den här halsduken i 100 % ull prickar dessutom in vårens största trendfärg, och kommer att bli din bästa vän under de kommande månaderna. Den finns även i flera andra utföranden på rea just nu, däribland en stilsäker mullvadsgrå nyans.

Ljusblå ullhalsduk med fransar från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till halsduken.
Annons

8. One shoulder-klänning, & Other Stories

Enaxlade plagg kommer vi att se mycket av framöver då det är en av säsongens stora trender våren 2024. Därför gör du rätt i att spana in den här stilrena satinklänningen som inte bara prickar in trenden utan som också har en så tidlös design att du kommer kunna bära den år efter år och styla på en mängd olika sätt. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

One shoulder-klänning i satin från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

9. Statementring, Safira

Den senaste tiden har vi sett många smycken med hamrade och oregelbundna ytor, precis som på den här ringen gjord i 100 % återvunnet silver. Med sin breda och chunky design lyfter den vilken vardagslook som helst, och den finns även som guldpläterad för den som föredrar det. Se mer och köp ringen till ett toppenpris här (reklamlänk).

Annons
Chunky ring i återvunnet silver från Safira
Klicka på bilden för att komma direkt till ringen.

10. Jacka, Arket

Shearlingjackan är utan tvekan vinterns trendigaste val, och den här snygga varianten i lång modell kombinerar stilsäkerhet med komfort. Den har ett mjukt pilefoder och en huva så att du verkligen håller värmen i vinter. Se mer och köp jackan här (reklamlänk).

Svart lång shearlingjacka i skinnimitation från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

11. Jeans, Goldsign

En av de största jeanstrenderna i vår är de så kallade barreljeansen, som har vida ben som smalnar av upptill och nedtill. Dessa jeans från Goldsign är vanligtvis riktiga dyrgripar men finns att fynda till pangpris och prickar in trenden perfekt. Se mer och köp jeansen här (reklamlänk).

Annons
Barreljeans för dam från Goldsign
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

12. Låga gummistövlar, Áhkká

Än så länge är vintern här men innan vi vet ordet av det kommer snön att bytas ut mot regn och väta. Ett par låga gummiboots är mer mångsidiga och enklare att styla än ett par höga gummistövlar – denna variant passar lika bra i staden som i skogen och har dessutom fått riktigt fina recensioner. Just nu hittar du dem till pangpris här (reklamlänk).

Låga gummistövlar i bootsmodell från Ahkka
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.
Annons
Vintermode - outfits att inspireras avBrand logo
Vintermode - outfits att inspireras av
Annons