kvinna utan behå
Se 5 tecken på att du behöver en ny behå
1:05

Efter reklamen: Se 5 tecken på att du behöver en ny behå

(1:05)

Slå på ljud

Jakten på den perfekta behån till en specifik outfit kan vara frustrerande. Särskilt när det kommer till kläder med en så kallad öppen rygg, eftersom man vill ha funktionen av en behå, utan att behån syns.

Nu delas ett ”ingen behå”-behåknep på TikTok som visar hur du uppnår illusionen av en behå under dina kläder, utan att faktiskt behöva använda en. Det är en riktigt smart lösning!

4 eleganta sätt att bära vårens snyggaste byxa

Lösningen på vanliga behåproblemet

Emma Kehoe, från Storbritannien, är en utbildad livscoach och entreprenör. Via den sociala medie-plattformen TikTok delar hon med sig av peppigt livsstilsinnehåll.

Hon är själv mode- och sminkintresserad och delar därför med sig av många knep inom de båda ämnesområdena på just TikTok. Bland annat ett behåknep som är ”revolutionerande” när det kommer till kläder, framför allt klänningar, med öppen rygg.

I ett videoinlägg ser vi Emma iklädd en långärmad rosa klänning.

– Jag vet att jag kommer att få frågan, men nej, jag har ingen behå på mig. Men vet du vad jag har gjort?, inleder hon inlägget och presenterar sedan lösningen på det vanliga behåproblemet.

5 trendiga sandaler – att shoppa innan sommaren är här

Behåknepet perfekt under klänningar med öppen rygg

Kehoe plockar fram en lite ”kudde” ur klänningen och förklarar att hon använt de ilägg som finns i bland annat sportbehåar och badkläder, som vaddering.

– Du vet de där små kuddarna som finns i badkläder och sportbehåar? De är en riktig livräddare!, säger hon övertygande och fortsätter:

– Det här kommer helt och hållet revolutionera sättet att bära kläder med öppen rygg. Bara stoppa in den här. Life hack!

Se videon med Emmas behåknep här nedan:

Mest läst