Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

”Ingen behå”-knepet är den ultimata lösningen på vanliga problemet

03 maj, 2023 
AvEbba S. Dahlman
Fotograftiktok, Shutterstock
kvinna utan behå
Det kan vara svårt att hitta en behå som erbjuder funktion, men som inte syns under dina kläder.
Här är nya ”ingen behå”-knepet från TikTok, som löser vanliga problemet!
Annons
Se 5 tecken på att du behöver en ny behåBrand logo
Se 5 tecken på att du behöver en ny behå

Jakten på den perfekta behån till en specifik outfit kan vara frustrerande. Särskilt när det kommer till kläder med en så kallad öppen rygg, eftersom man vill ha funktionen av en behå, utan att behån syns.

Nu delas ett ”ingen behå”-behåknep på TikTok som visar hur du uppnår illusionen av en behå under dina kläder, utan att faktiskt behöva använda en. Det är en riktigt smart lösning!

Lösningen på vanliga behåproblemet

Emma Kehoe, från Storbritannien, är en utbildad livscoach och entreprenör. Via den sociala medie-plattformen TikTok delar hon med sig av peppigt livsstilsinnehåll.

Hon är själv mode- och sminkintresserad och delar därför med sig av många knep inom de båda ämnesområdena på just TikTok. Bland annat ett behåknep som är ”revolutionerande” när det kommer till kläder, framför allt klänningar, med öppen rygg.

Annons

I ett videoinlägg ser vi Emma iklädd en långärmad rosa klänning.

– Jag vet att jag kommer att få frågan, men nej, jag har ingen behå på mig. Men vet du vad jag har gjort?, inleder hon inlägget och presenterar sedan lösningen på det vanliga behåproblemet.

Behåknepet perfekt under klänningar med öppen rygg

Kehoe plockar fram en lite ”kudde” ur klänningen och förklarar att hon använt de ilägg som finns i bland annat sportbehåar och badkläder, som vaddering.

– Du vet de där små kuddarna som finns i badkläder och sportbehåar? De är en riktig livräddare!, säger hon övertygande och fortsätter:

– Det här kommer helt och hållet revolutionera sättet att bära kläder med öppen rygg. Bara stoppa in den här. Life hack!

Se videon med Emmas behåknep här nedan:

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons