Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

4 eleganta sätt att bära vårens snyggaste byxa

02 maj, 2023 
AvAino Oxblod
FotografPEXELS
kvinna linnebyxor
Det är alltid bra att kunna bära ett plagg på flera olika sätt, så att du får ut det mesta av dina plagg.
Nu delar modeexperten Julia med sig av sina bästa tips för att styla vårens skönaste byxa – linnebyxan – på fyra snygga och eleganta sätt.
– Folk frågar hur man stylar linnebyxor utan att känna sig omodern, så låt mig visa, säger hon i en video.
Annons
Vårens snyggaste byxor - så bär du dem!Brand logo
Vårens snyggaste byxor - så bär du dem!

Ju fler sätt du kan matcha ett plagg på, desto fler användningsområden kommer det ha, och du kommer få ut det mesta av din klädinvestering. Det här är modeexperten Julia medveten om, när hon nu tipsar om olika sätt att bära det snygga vårplagget linnebyxa. Julia driver Tiktok-kontot ”Beinh Julia” med närmare en halv miljon följare, och delar ofta med sig av olika modetips och stylingknep.

– Folk frågar hur man stylar linnebyxor utan att känna sig omodern, så låt mig visa fyra alternativ, säger hon i ett videoklipp på Tiktok.

Linnebyxan är alltid ett stilsäkert alternativ när det blir lite varmare, och i vår är det många som vill ha den trendiga byxan. Men vad kan man egentligen ha för kläder till sina linnebyxor för att känna sig trendig och elegant samtidigt?

Annons

Matcha dina vita linnebyxor

Julia visar olika sorters linnebyxor, och hur du kan matcha dem på snygga sätt.

– Mitt första par linnebyxor är lite mer som kostymbyxor med insvängda ben. För att klä upp dem älskar jag att styla med pumps, en trenchcoat och bara ett linne i en neutral färg också, säger hon i klippet.

I den andra outfiten har hon samma byxor, men den här gången bär hon dem med en svart topp, svarta accessoarer och svart flipflops med platå för en somrig look.

Så stylar du svarta linnebyxor

Sedan byter Julia byxor till ett par svarta längre linnebyxor med snörning i midjan och vida ben. De stylar hon först med en stor skjorta.

– Den är lös och luftig och perfekt för sommaren med en stråväska och ett par sandaler.

Being Julia visar linnebyxor.

Sedan tipsar hon om en kombination som man aldrig kan vara fel i.

– Det blir aldrig misslyckats med basplagg – som exempelvis en vit t-shirt och vita sneakers. Och sen en jacka som avslut. Det är ett jättebra sätt att bära linnebyxor på.

@beingjulia

Replying to @i.ciara_ how to wear and style linen pants in the spring and summer! #linenpants #fashiontiktok #summeroutfit #styleinspo #fashionhelp #fashiontips #styletips #springfashion

♬ Aesthetic - Tollan Kim
Annons