Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

10 plagg från kedjorna som ser dyra ut – till budgetpris

18 nov, 2022 
Billiga kläder som ser dyra ut för dam
Vem vill ha en look som ser exklusiv ut och spendera betydligt mindre än vad man skulle kunna tro? Ja tack! Här är de bästa köpen från kedjorna för en outfit som ser riktigt påkostad ut.
Annons

Många av oss vill uppnå en tidlös och klassisk stil som ser lyxig ut, men ofta inte till vilket pris som helst. Om du föredrar att handla dina kläder hos modekedjorna så finns det även där mängder av plagg som ser riktigt exklusiva och dyra ut – och som faktiskt också är snälla mot plånboken. Vi har samlat 10 snygga och prisvärda basplagg från kedjorna som ger intrycket av en exklusiv stil.

streetstyle vit outfit i siden

Billiga kläder som ser dyra ut

Här hittar du de bästa köpen hos kedjorna just nu som ser exklusiva ut men som inte kostar en förmögenhet.

Annons

Blus, Ellos Collection

Den här blusen har en fin mönstrad effekt och vida ballongärmar med resår i ärmsluten vilket ger en spännande silhuett. Små detaljer som gör stor skillnad för helhetsintrycket! Se mer och köp blusen här (reklamlänk).

mönstrad blus med ballongärmar från Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Kostymbyxor, CW by Carin Wester

Ett par kostymbyxor lyfter vilka andra plagg som helst, och de här svarta kostymbyxorna ser riktigt professionella ut med sina pressveck fram och vida ben. Se mer och köp byxan här (reklamlänk).

Annons
Svarta vida kostymbyxor, CW by Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Ribbad topp, Kappahl

Den här svarta ribbstickade toppen med ett diskret mönster i stickningen ger en lyxig känsla tillsammans med blå jeans och fina smycken. Se mer och köp toppen här (reklamlänk).

svart ribbad topp, Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Pärlhalsband, Lindex

Vi ser smycken med pärlor överallt just nu och det här halsbandet är ett riktigt fint budgetalternativ. Så snyggt över en stickad tröja! Se mer och köp halsbandet här (reklamlänk).

Annons
Pärlhalsband, Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till halsbandet.

Byxor i skinnimitation, Kappahl

Det kan vara en utmaning att hitta ett par snygga skinnbyxor i fuskskinn som inte ser plastiga ut, men de här byxorna prickar in alla rätt. De har en hög midja med riktigt byxknäppning linning och även sömmar fram som ger ett genomarbetat och dyrare intryck. Se mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Byxor i skinnimitation, Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Ribbad klänning, Wera

Precis som toppen ovan så är en ribbstickad klänning ett riktigt bra val om du vill ha något som både är snyggt och riktigt bekvämt att bära. Den här vadlånga klänningen har en smickrande figurnära passform, korta ärmar och v-ringning fram och passar till såväl vardag som fest. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
Grå ribbad klänning, Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Kostym, Kappahl

Matchande set gör så gott som alltid att din outfit ser exklusiv och genomtänkt ut, särskilt om de ser ut som den här beige kostymen. De matchande plaggen passar perfekt att bära på kontoret, festen eller stan men är lika snygga till annat som du har i garderoben. Se mer och köp kavajen här (reklamlänk). Kostymbyxan hittar du här (reklamlänk).

Beige kostym dam, Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Blus med smock, Wera

Ett enkelt knep för att hitta snygga toppar och blusar som ser exklusiva ut är att titta efter klassisk skärning och detaljer som gör avtryck. Den här svarta blusen är kortärmad och har en snygg smockeffekt som nästan ger en mönstrad effekt. Se mer och köp toppen här (reklamlänk).

Annons
Svart veckad topp med smock, Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Halsband, Snö of Sweden

Ett vackert halsband lyfter vilken outfit som helst. Det här med små stenar påminner om ett lyxigt tennisarmband, men till ett plånboksvänligt pris. Se mer och köp halsbandet här (reklamlänk).

Halsband med stenar, Snö of Sweden
Klicka på bilden för att komma direkt till halsbandet.

Plisserade byxor, Lindex

Genom att välja ett par byxor med plisserad effekt blir de både sköna och snygga på en och samma gång. De här svarta plisserade byxorna har en tidlös design med sina vida ben. Se mer och köp byxan här (reklamlänk).

Annons
Svarta plisserade byxor, Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.
Iranska dokumentärfilmaren: "Vi har ett enda mål, att störta regimen"Brand logo
Iranska dokumentärfilmaren: "Vi har ett enda mål, att störta regimen"
Annons
Annons