Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

10 plagg från kedjorna som ser dyra ut – till budgetpris

28 maj, 2024 
Billiga kläder som ser dyra ut för dam
Vem vill ha en look som ser exklusiv ut och spendera betydligt mindre än vad man skulle kunna tro? Ja tack! Här är de bästa köpen från kedjorna för en outfit som ser riktigt påkostad ut.
Annons
Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024Brand logo
Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024

Många av oss vill uppnå en tidlös och klassisk stil som ser lyxig ut, men ofta inte till vilket pris som helst. Om du föredrar att handla dina kläder hos modekedjorna så finns det även där mängder av plagg som ser riktigt exklusiva och dyra ut – och som faktiskt också är snälla mot plånboken. Vi har samlat 10 snygga och prisvärda basplagg från kedjorna som ger intrycket av en exklusiv stil.

Streetstyle med svart skjorta och svarta solglasögon
Foto: TT/Shutterstock

Billiga kläder som ser dyra ut

Här hittar du de bästa köpen hos kedjorna just nu som ser exklusiva ut men som inte kostar en förmögenhet.

Annons

1. Matchande set, Mango

Den skräddade trenden är stor 2024 och under sommaren vill vi ha svalare alternativ till den klassiska kostymen. Detta matchande set består av en trendig kostymväst och ett par dressade shorts som ser till att du håller stilen hela säsongen. ANNONS Se mer och köp kostymvästen här. De eleganta shortsen med hög midja ANNONS hittar du här.

Vit kostymväst och vita shorts från Mango
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

2. Randig skjorta, Ellos

En blåvitrandig skjorta är ett användbart inslag i sommargarderoben och funkar till alla tillfällen – från kontoret till stranden. Den här varianten har en tidlös design och skulle kunna komma från vilket modehus som helst. ANNONS Se mer och köp skjortan här.

Annons
Blå och vit randig skjorta med oversize passform från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

3. Kjol, Kappahl

Om du vill hålla dig sval och samtidigt välklädd i stan under de varma dagarna är midikjolen helt rätt väg att gå. Den klassiska långa satinkjolen är ofta ett säkert kort, men sommartid riskerar den att vara lite för varm. Då gör du istället rätt i att satsa på en modell i bomull, som den här eleganta kjolen i en lätt utställd modell med riktigt fint fall. ANNONS Se mer och köp kjolen här.

Vit vid a-linjeformad kjol från Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

4. Stråväska, Mango

Den klassiska stråväskan är ett klassiskt inslag i sommargarderoben. Den här stilsäkra väskan har en design med vackrainslag i skinnimitation som påminner om Loewes lyxiga variant (men till ett betydligt bättre pris). Bär den till stranden eller stan – den lilla väskan fungerar till alla tillfällen. ANNONS Se mer och köp väskan här.

Annons
Liten stråväska med detaljer i skinnimitation från Mango
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

5. Linneklänning, Lindex

Den här vackra klänningen gjord i en linneblandning har en skulptural design med veckad effekt i ringningen och tunna axelband som ser betydligt mer exklusiv ut än den är. Klänningen finns även i svart, ANNONS se mer och köp den här.

Vit linneklänning med tunna axelband och detaljer vid bysten från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

6. Lädersandaler, & Other Stories

Det är många som drömmer om Hermès lyxiga sandaler men inte alla är beredda att spendera den summan på ett par sommarskor. Tur då att det finns många fina alternativ hos kedjorna just nu, framförallt dessa snygga i brunt skinn med en liknande design. De finns även i svart läder samt i beige canvas, ANNONS se mer och köp skorna här.

Annons
Bruna skinnsandaler med slipin-design från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

7. Bikini, Arket

Är du i behov av en ny bikini till sommarens alla äventyr? Många bikinis med en bra prislapp kan lätt bli lite sladdriga och kännas som att de inte är gjorda i särskilt lyxiga material, men den här varianten är en riktig fullträff. Tyget har en snygg krinklad effekt som tillsammans med designen ger den ett elegant och genomarbetat intryck. Bikinin finns även i fler färger, ANNONS se mer och köp den här.

Vit bikini med krinklad effekt från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till bikinin.

8. Virkad klänning, & Other Stories

Något vi ser mycket av sommaren 2024 är virkade plagg av olika slag, från matchande set med virkade toppar och kjolar till klänningar. Den här stilsäkra virkade klänningen i svart och beige ör perfekt till stranden och festen och ser ut att komma från ett modehus snarare än en av kedjorna. ANNONS Se mer och köp klänningen här.

Annons
Svart och vit virkad klänning med halterneck från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

9. Linnekavaj, XLNT/Kappahl

Även säsongens trendplagg kan se både exklusiva och tidlösa ut, något som den här kavajen i en snygg ljusblå nyans visar på. Den är gjord i en skön linneblandning och har en stilren design med fickor och en knapp fram. Den finns även i en snygg ljusbeige nyans, ANNONS se mer och köp kavajen här.

Ljusblå oversize linnekavaj i plus size från XLNT/Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.
Annons

10. Maxikjol, Ellos

En bohemisk maxikjol med luftig design ger en sommarstil som ser exklusiv och välklädd ut även när det är varmt ute. Den här svarta kjolen med krinklad effekt är gjord i skön viskos och är extra snygg med den matchande toppen, men passar med många andra stilsäkra sommarplagg. ANNONS Se mer och köp kjolen här.

Lång svart maxikjol med veckad design från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.
Annons
Annons