Artikeln innehåller reklamlänkar
designerväskor bottega veneta och budgetvarianter

Drömma kan man – och det gör vi om de internationella modehusens designerväskor. För att få hänga dem på axeln behövs dock många tusenlappar, pengar som vi gärna lägger på annat. Många av de stora modekedjorna har dock inspirerats av designerväskorna och skapat sina egna varianter till en bråkdel av priset.

Trendiga designerväskor och budgetvarianter från kedjorna

Här har vi samlat designerväskorna från Bottega Veneta, Nanushka, Jacquemus, Gucci och Stand Studio vi drömmer om just nu, och liknande varianter från kedjorna.

Bottega Veneta The Pouch (länk till Apprl)

Väskan från det italienska modehuset var överallt under förra året, och det är en design som vi fortfarande inte kan se oss mätta på. Numera finns den i många olika utföranden och färger, du hittar den i svart här (länk till Apprl).

Bottega Venetas The Pouch finns också i en snygg variant med kedja, i många olika nyanser, här (länk till Apprl).

COS har en lyxig påsformad svart clutch i läder, den finns här (länk till Cos).

Många kedjor har gjort sina egna varianter som påminner om The Pouch, däribland Na-kd som har den här stora ljusbruna väskan med en kedja och en avtagbar axelrem här (länk till Na-kd).

Även H&M har en liknande variant i samma nougatbruna nyans här (länk till H&M).

Samma väska finns även i en somrig ljuslila nyans här (länk till H&M).

Hos & Other Stories finns den här skinnväskan med en guldig kedja här (länk till Adtraction).

Nanushka Anja Baguette (länk till Wakakuu)

Sandra Sandor grundade Nanushka i hemstaden Budapest 2005, och de senaste åren har märket seglat upp på modescenen. Den rynkade väskan har vi sett mycket av den senaste tiden – den är gjord i skinnimitation och finns här (länk till Wakakuu).

Hos Åhléns har Wera har en väska med en liknande form och färg, men den rynkade väskan är gjord i läder istället för skinnimitation och finns här (länk till Åhléns).

Även hos Na-kd finns den en väska i en liknande modell, den är gjord i skinnimitation och finns här (länk till Na-kd).

Jacquemus Le Chiquito (länk till Apprl)

Den franska designern Simon Porte Jacquemus är bara nyss fyllda 30 år, men står redan bakom ett av världens mest omtalade och trendiga modehus just nu. Mest känd är deras lilla väska Le Chiquito, som är en minivariant av den väska som de släppte 2019 och som finns i många olika färger här (länk till Apprl).

Nyligen släppte Carin Wester en väska som påminner om Le Chiquito, men i en mer klargul nyans och i en något större storlek – du hittar den här (länk till Åhléns).

Även Na-kd har en liten färgsprakande väska med ett handtag samt en axelrem här (länk till Na-kd).

& Other Stories har en snygg svart krokopräglad liten väska här (länk till Adtraction).

Gucci Dionysus (länk till Apprl)

Väskan med det klassiska ormliknande spännet har länge varit en av Guccis mest populära modeller. Den finns här (länk till Apprl).

Hos Afound finns en variant med liknande spänne från Renata Corsi, den finns här (länk till Apprl).

Stand Studio Lolita Shearling bag (länk till Åhléns)

Svenska Nellie Kamras växte upp i en familj med stor kunskap om läder och skinn, och det var med sina skinnjackor som hon först gjorde sig ett namn i modevärlden. Sedan dess har man utökat sortimentet med bland annat väskor, och tote-väskan med fuskpälsdetaljer med namnet Lolita Shearling Bag (länk till Åhléns) har synts på var och varannan influencer.

Just nu har Gina tricot en väska med liknande design, gjord av skinnimitation och fuskpäls, den finns här (länk till Tradedoubler.com).

Bottega Veneta Padded Casette (länk till Apprl)

Vi får inte nog av Bottega Veneta! Priserna är dock mer än nog (åtminstone för undertecknad) då den här vadderade godingen går loss på drygt 30 000 kronor, den finns här (länk till Apprl).

Hos H&M finns en variant som påminner om Bottega Venetas hajpade väska, den finns i svart och ljusgrått här (länk till H&M).

Även & Other Stories har en väska som går i en liknande stil, men som är flätad istället för vadderad. Den finns här (länk till Adtraction).

LÄS MER:

Så får du till den lyxiga stilen – 13 tidlösa köp till budgetpris

Bästa stylingtipsen för att klä sig mellan vinter och vår – 14 outfits du kan sno rakt av

Här hittar du prinsessan Sofias snygga favoritväska – till budgetpris

1:43

Efter reklamen: DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021

(1:43)

Mer läsning

Femina