Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Bästa reafynden på Cyber Monday 2023 – 12 handplockade shoppingtips

27 nov, 2023 
Cyber Monday 2023
Den avslutande dagen på årets stora reavecka är här: Cyber Monday 2023. Många butiker erbjuder finfina rabatter idag; vi har samlat de allra bästa reorna och fynden!
Annons

Missade du att köpa hem det du behöver till ett billigare pris på Black Week och Black Friday förra veckan? Det är fortfarande inte för sent – även idag går det att hitta riktigt fina erbjudanden (som i många fall till och med är bättre än på Black Friday).

När är Cyber Monday 2023?

Idag, måndagen den 27 november, är det Cyber Monday, då många butiker fortsätter sina reor och i vissa fall även utökar dem ytterligare samt har nedsatt pris på mängder av varor.

Vad är Cyber Monday?

Cyber Monday är dagen som i många fall sätter punkt för den stora reafesten i november. Det är den sista dagen på den långa reaperiod som tidigare brukade sätta igång dagen efter amerikanska Thanksgiving, med Black Friday, men som de senaste åren har blivit längre och längre. Många butiker har haft erbjudanden under Black Week som alltså pågick under hela förra veckan.

Streetstyle med aviatorjacka, kostymbyxor och kostymväst
Passa på att fynda mode, skönhet och inredning som du ändå hade tänkt klicka hem till bättre priser på Cyber Monday.

Bästa rea på Cyber Monday 2023

Här har vi samlat de bästa rabatterna idag på Cyber Monday på mode, skönhet och inredning.

Annons

Bästa fynden på Cyber Monday 2023

Tidlösa vardagsplagg, stilsäker inredning och hajpade skönhetsprodukter – här är dagens bästa erbjudanden på Cyber Monday.

Väska, Wera

Dagens erbjudande på Åhléns är ett perfekt tillfälle att klicka hem sådant som du redan har spanat in till ett ännu bättre pris. Den här väskan i skinn är en riktig klassiker som är perfekt att bära till vardags (och även tjänar som prinsessan Sofias väska!). Den finns i flera olika färger, se mer och köp väskan här (reklamlänk).

Svart vardagsväska i skinn från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Dyson Air Wrap

Vi ser sällan erbjudanden på Dysons minst sagt hajpade stylingverktyg, men nu finns den att fynda till ett toppenpris. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Dyson Airwrap på rea 2023
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Kofta, Stockh lm/MQ

En mjuk och gosig kofta är det perfekta plagget att bära under vintern och den här snygga varianten i en alpacka- och ullblandning passar dessutom lika bra till vardag som fest. Matcha den med skinnbyxor eller kostymbyxor till kontoret eller över slipklänningen till julfesten så har du en stilsäker look. Se mer och köp koftan här (reklamlänk).

Fluffig beige kofta med pärlknappar från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till koftan.

Stolar, Ellos

Reorna är ett perfekt tillfälle att göra lite större inköp och investeringar till såväl garderoben och badrumsskåpet som till hemmet. Just nu finns dessa karmstolar i en elegant ljus tränyans till superpris. Se fler varianter och klicka hem stolarna här (reklamlänk).

Annons
Karmstol i trä från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till stolen.

Parfym Armani My Way

I slutet av förra veckan, under Black Week, hade Åhléns 30 % på all doft och även idag på Cyber Monday går det att klicka hem många av parfymerna med samma erbjudande. En underbar doft är My Way från Armani, som är blommig och fräsch med toner av bland annat italiensk bergamott och jasmin. Se mer och köp din favoritdoft med koden CM30 här (reklamlänk).

Parfym My Way från Armani
Klicka på bilden för att komma direkt till parfymen.

Örhängen, Safira

Att addera ett par glittriga hoop-örhängen är ett enkelt sätt att gå från dag till kväll, till exempel inför julfesten med jobbet eller att komplettera den lilla svarta klänningen med till nyårsfirandet. Idag hittar du dessa glitterhoops från Safira till ett riktigt pangpris. Se mer och köp örhängena här (reklamlänk).

Annons
Glittriga örhängen från Safira
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

Adventskalender, Rituals

Passa på att fynda en adventskalender nu innan december har börjat. Den här kalendern från Rituals är en populär variant som du hittar till pangpris fram till jul, se mer och köp kalendern här (reklamlänk).

Julkalender från Rituals 2023
Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

Kappa, Ellos

Vi har tidigare skrivit om den här kappan som har riktigt fina recensioner, bland annat för sin smickrande passform, den dolda knäppningen och designen med knytskärp i midjan och breda slag. Den finns i flera olika färger och finns just nu till ett toppenpris, se mer och köp kappan här (reklamlänk).

Annons
Beige kappa med knytskärp från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Tröja, Wakakuu Icons

Alexa Chung har tidigare nämnt att hon ångrar sig varje gång hon inte packat en marinblå tröja – och den här varianten från Wakakuu Icons är en stark kandidat till basgarderoben. Den är gjord i en ull och kashmirblandning och finns just nu till ett riktigt pangpris, se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Marinblå v-ringad tröja i ull och kashmir för dam från Wakakuu Icons
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Scarf, Acne Studios

Ett effektfullt och enkelt sätt att lyfta vilken vardagslook som helst är att addera en stilsäker scarf, gärna i en färgstark nyans. Den här scarfen från Acne Studios prickar in säsongens trendfärg rött och gör den enklaste kombination av jeans och stickad tröja eller en vit skjorta betydligt roligare. En detalj som du kommer att vilja använda om och om igen! Just nu går den att klicka hem till ett pangpris, se mer och köp scarfen här (reklamlänk).

Annons
Röd scarf med logga från Acne Studios
Klicka på bilden för att komma direkt till scarfen.

Tennisarmband, Boccadamo

Det klassiska tennisarmbandet har den senaste tiden seglat upp och blivit populärt igen – och vi förstår varför! Den stilrena designen i kombination med en diskret glittrande effekt gör att det är ett smycke som passar lika bra att bära till kontoret som till festen. Just nu hittar du den här fina varianten till pangpris, se mer och köp armbandet här (reklamlänk).

Tennisarband från Boccadamo
Klicka på bilden för att komma direkt till armbandet.

Jultröja, Ellos

Passa på att klicka hem en rolig jultröja att bära ända fram till jul. Den här röda med en paljettjulgran är lagom fulsnygg och blir garanterat ett bra sätt att bryta isen på julfesterna. Se fler färger och köp tröjan här (reklamlänk).

Annons
Röd jultröja med julgran för dam från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till jultröjan.
5 tips – så shoppar du smart på reanBrand logo
5 tips – så shoppar du smart på rean
Annons