VIDEO: Fem favoriter från Femina – jeansspecial
1:04

Efter reklamen: VIDEO: Fem favoriter från Femina – jeansspecial

(1:04)

Slå på ljud

Få plagg har varit så omdiskuterade det senaste åren som stuprörsjeansen. Efter att ha varit den självklara jeansmodellen för de flesta i över ett decennium har jeansen långsamt bytts ut mot lösare varianter, och har den senaste tiden kommit att ses som omodern i mångas ögon.

Farmorns smarta knep – när jeansen är för små

Men frågan är om det är på väg att våras för de smala jeansen igen – tack vare Emma Watson. Harry Potter-stjärnan dök upp på Paris haute couture-modevecka klädd i ett par smala grå jeans med hål på knät, och matchade detta med ett par kängor och en kavaj med extremt breda axlar som gav liv åt hennes siluett. Under denna hade hon också en krispigt vit skjorta, samt en svart handväska.

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage

Inspirerar världen över

Emma Watson är, förutom sin omfattande skådespelarkarriär där hon spelat i filmer som Little women och Skönheten och odjuret, känd för sin snygga klädstil och är en modeikon för många. Att hon valt tajta smala jeans kan nog göra att många blir sugna på att gräva fram sina gamla jeans ur garderoben och damma av dem.

En del skulle dock motsäga sig att Emma Watson bär just stuprörsjeans, då dessa ofta ännu tajtare och stretchigare – men oavsett vad var det ett tag sedan de smala jeansen fick lite tid i rampljuset.

Spana in stjärnans snygga look nedan!

KCS Presse / MEGA
Jonathan Paciullo/SIPA/Shutterstock

Julia Roberts omdiskuterade byxor – nya trenden

SE OCKSÅ: Fem favoriter från Femina – modespecial
1:05

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Fem favoriter från Femina – modespecial

(1:05)

Slå på ljud
Mest läst