Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Här gör Victoria entré – med vinterns trendigaste väska

27 dec, 2023 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Vinterns trendigaste väska är i materialet lack. Se hur Victoria stylar den fina accessoaren.
Annons
Så har kronprinsessan Victoria inspirerats av drottning SilviaBrand logo
Så har kronprinsessan Victoria inspirerats av drottning Silvia

Den 6 december, på Finlands självständighetsdag, närvarade kronprinsessan Victoria vid högtidlighållandet av Samfundet Sverige-Finlands 100-årsjubileum på Moderna museet i Stockholm.

Högtidssammankomsten markerade inledningen av samfundets 100-årsjubileum som firas under 2024. Kvällens högtidstal hölls av professor Bengt Kristensson Uggla från Åbo Akademi. Under kvällen överräckte kronprinsessan Victoria därutöver stipendier till finländska stundeter för studier i Sverige.

Det bar Victoria på Moderna museet

Dagen till ära satsade kronprinsessan Victoria på fyra nyanser av beige. Och hon bar finsk design! Enligt den kungliga modebloggen UFO No More kommer kronprinsessan Victorias fina kostym från finska Andiata.

Annons

Andiata grundades för omkring 40 år sedan, av Tarja Rantanen. Man gör produkter som är tidlösa och kvinnliga.

– Vårt designteam bestående av mönsterkonstruktörer och designers på huvudkontoret i Helsingfors jobbar tätt tillsammans för att ta fram den perfekta produkten, har Tarja berättat för Svensk Damtidning.

– Jag ser gärna Andiatas produkter överföras från en generation till en annan. Från mammor till döttrar och sedan vidare till barnbarnen. Det är genuint hållbart tänkande som vi har haft ända från början. Våra produkter är inte en engångsprodukt eller slit och släng plagg, utan skapade för att hålla en lång tid framöver, har Tarja slagit fast.

Victoria matchade kostymen med boots från Marzio, halsband och armband från Engelbert samt örhängen från Cravingfor. I handen höll hon en clutch i lack från Abro, ett danskt märke.

Just väskan i lack är supetrendig vintern 2023 och 2024. Både till vardag och fest. Stylein har gjort en stor magnifik shopper i just lack och flera andra märken har, därtill, hakat på trenden. Extra snyggt är det förstås att bära lackväskan till fest, men den passar faktiskt riktigt bra till vardags också.

Finast, till vardagen, är lackväska till jeans och en riktigt krispig vit skjorta. Toppa med ett par röda läppar då det är dags att slinka i väg på en after work.

Annons