Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Höstens stora modetrender – 14 plagg att fynda på rea redan nu

10 aug, 2021 
AvEbba Dahlman
FotografTT
Höstmodet 2021, plagg som går att shoppa på rean, Pernille Teisbaek.
Än är sommaren inte slut, men vi längtar tills vi kan börja bära de härliga höstmodet.
Men vilka trender är stora hösten 2021 och hur kan jag bygga min höstgarderob på en budget?
Här listar vi 14 trendplagg som går att klicka hem på rean redan nu.
Annons

Hösten är ju litegrann som modets nyår. Kreativiteten får ett uppsving efter sommaren och modeåret startar på riktigt. Det är fantastiskt roligt att shoppa höstplagg också. Det går att komponera lager-på-lager-outfits. Dessutom har kläderna har mer intressanta mönster och är tillverkade i mer lyxiga material än under sommarmodets framfart.

Vill du dra igång och shoppa till hösten 2021 redan nu? Här listar vi 14 riktigt snygga plagg som går att shoppa på rean just nu och som checkar av några av de största höstmodetrenderna.

Höstmode 2021: Ballongärm

Voluminösa ärmar, så som ballongärmar och puffärmar, är en trend som hänger kvar och spås bli ännu större nu till hösten. Den här snygga denimblusen från Isabel Marant Étoile har ärmar med volym. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Höstmode 2021: Ballongärm
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Höstmode 2021: Fuskpäls

Fuskpälsen kommer att slå stort både i höst och i vinter. Alltså är det ett toppenbra plagg att klicka hem till nedsatt pris. Vi älskar denna teddy-dröm från Stand Studio. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Höstmode 2021: Fuskpäls
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Höstmode 2021: Läder, mocka och skinn

Läder, mocka och skinn är material som tenderar att göra en comeback på höst- och vinterhalvåret. I år känns det extra hett. Satsa på plagg som inte fallar under den klassiska skinnplagg-kategorin, det vill säga tänk bortom skinnbyxorna och MC-jackan. Varvför inte satsa på den här snygga utställda kjolen med markerad midja? Du hittar kjolen här. (reklamlänk)

Annons

Höstmode 2021: Kostymbyxor

Kostymbyxor är ett säkert kort när det kommer till höstmode. Det är dessutom ett tidlöst plagg som passar bra att fynda på rea. Varför inte bära de här kostymbyxorna i premiumkvalitet från H&M under första back-to-work-veckan? Klicka hem byxorna här. (reklamlänk)

Höstmode 2021: Kostymbyxor
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Höstmode 2021: Rutigt mönster

Rutigt mönster slår stort varje höst. I år är det schackrutiga lite större rutorna extra heta. Vi älskar den här kavajen från COS som är tillverkad i återvunnen ull. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Höstmode 2021: Rutigt mönster
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Höstmode 2021: Nitar och öljetter

I år gör 00-talet gör comeback! Tänk på popstjärnorna och kändisarna som var stora då för bäst stilinspiration. Vi älskar särskilt mycket plagg med coola nitar och öljetter. Skulle inte det här bältet vara jättesnyggt i midjan på en trenchcoat eller en enfärgad klänning? Du hittar bältet här. (reklamlänk)

Höstmode 2021: Nitar och öljetter
Klicka på bilden för att komma direkt till bältet.

Psst! En markerad midja är dessutom ett välkänt klädknep som gör att du ser yngre ut.

Annons

Höstmode 2021: Stickat

Ja, det är väl ingen nyhet att vi kommer att bära stickade plagg i höst, men i år är stickat faktiskt en extra stor trend. För ultimat trendfaktor satsa på plagg bortom den stickade tröjan, så som exempelvis en stickad kjol, klänning eller ett par shorts. Men en klassisk grovt stickad tröja slår aldrig fel. Vi gillar den här polotröjan från H&M i höstig gul färg. Finns att köpa på rea här. (reklamlänk)

Höstmode 2021: Stickat
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Höstmode 2021: Otvättade jeans

Otvättade jeans, även kallat rå denim, spås bli en het trend hösten 2021. Jeans är ett slittåligt och tidlöst plagg – så väl värt att investera i ett nytt par utan tvätt. De här snyggingarna kommer från Levi's Shoppa dem här.

Annons
Höstmode 2021: Otvättade jeans
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Höstmode 2021: Guld och metallic

Många av de stora modehusen visar guld och metallic på catwalken när de presenterar sina kollektioner för hösten och vintern 2021. Vi älskar den här vackra kjolen från Day Birger Et Mikkelsen. Klä ned den till vardags med en stickad tröja och boots eller klä upp den till fest med en transparent blus och klackar. Shoppa den här. (reklamlänk)

Höstmode 2021: Guld och metallic
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Höstmode 2021: Quiltat

Quiltade plagg var en stor höst- och vintertrend redan förra året och lever kvar till hösten 2021. Det tackar vi för! Satsa på en jacka, kappa eller väst i quiltat. Vi älskar den här kappan från Stand Studio. Finns även i svart. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Höstmode 2021: Quiltat
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Höstmode 2021: Stövlar

Ett par snygga stövlar i läder är ett måste till hösten. De här stövlarna med låg klack passar lika bra till fest som till vardags, till jeans eller till kjol. Läs mer och köp dem här. (reklamlänk)

Höstmode 2021: Stövlar
Klicka på bilden för att komma direkt till stövlarna.

Höstmode 2021: Broderie Anglaise

Vacker brodyr kanske många förknippar med sommar, men den här brodyrtrenden, broderie anglaise funkar minst lika bra till hösten. Så snyggt att styla en romantiskt broderad skjorta med en tuff skjortklänning i läder! Köp den på rea här. (reklamlänk)

Annons

Höstmode 2021: Trenchcoat

Trenchcoaten är kanske höstplagget nummer ett och definitivt ett säkert kort när det kommer till att shoppa på rea. Både klassiska och lite mer trendiga trenchcoats kommer att vara på modet hösten 2021. Vi väljer att satsa på en trenchcoat i klassisk modell men i en snygg trendfärg för att få det bästa av två världar. Den här kommer från Arket. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Höstmode 2021: Trenchcoat
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Höstmode 2021: Armégrönt och utility

Dessa byxor kombinerar två trender i ett. Både armégröna plagg och så kallade utility-plagg (eller militärinspirerade plagg) kommer att vara en stor trend hösten 2021. Köp dem till nedsatt pris här. (reklamlänk)

Annons
Höstmode 2021: Armégrönt och utility
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.
TV: Så håller du stilen - 5 smarta modetipsBrand logo
TV: Så håller du stilen - 5 smarta modetips
Annons
Annons