1:40

Efter reklamen: 5 saker typiska för 00-talet

(1:40)

Mode kommer och går, helt klart, och för de yngre generationerna kommer de äldres mode alltid att vara hopplöst ocoolt – det hör liksom till!

I många år har tajta stuprörsjeans varit inne, och en självklar byxa i många garderober, gammal som ung. Men nu har jeansmodellen hamnat på utelistan, om man fråga tonåringar och unga vuxna – den så kallade ”Generation Z”.

I stället väljer nu allt fler att satsa på andra typer av jeans- och byxmodeller, som är mer lösa i benen eller utsvängda längst ner.

Modet från slutet av 90-talet och början av 00-talet har helt klart fått ett återuppvaknande den senaste tiden, och mode som man hade tänkt var borta för alltid är här igen. Men jeans med låg midja, där drar vi ändå gränsen väl..?

Byt ut dina skinny jeans: 16 par byxor som får dig att känna dig snygg

Man ska så klart alltid ha på sig det man känner sig bekväm och snygg i, oavsett trender. Men det kan också vara kul att testa nytt! Är du sugen på att hoppa på trenden och låta stuprörsjeansen stanna kvar i garderoben? Kanske välja bort jeans helt för andra typer av byxor? Inspireras då av stjärnornas spännande modeval här!

Här är stjärnornas favoritbyxor just nu

Bella Hadid väljer baggy jeans

Bianca Ingrosso väljer svarta byxor med utsvängd slits

Hailey Bieber gillar en klassisk Levis 501-modell med korta ben

Elsa Hosk väljer bort jeans helt och satsar på lösa kostymbyxor

Mer läsning

Femina