Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Jennifer Aniston snygga stil: prickar in 3 av vårens nya trender

25 mar, 2023 
Jennifer Aniston prickar in flera av vårens modetrender.
Jennifer Aniston är en stilikon som inspirerar kvinnor världen över med sina snygga och klassiska looks. Se hennes senaste fullträff där hon prickar in tre rykande färska trender för våren.
Annons
Feminas moderedaktör sätter betyg på oscarsklänningarnaBrand logo
Feminas moderedaktör sätter betyg på oscarsklänningarna

År efter år har Jennifer Aniston levererat snygga outfits i klassisk stil vilket har gjort henne till en stilikon som många inspireras av för en bärbar vardagsstil. Ofta färgmatchar hon ton i ton för att hålla stilen avskalad och stilren. När hon i dagarna gästade Good Morning America för att marknadsföra uppföljaren av filmen Murder Mystery så valde hon just en färgmatchad look som gick i beige från topp till tå. Den 54-åriga skådespelaren passade på att visa upp sina vältränade ben i en knälång draperad klänning som matchades med en hellång kappa och ett par nätta sandaletter.

Stilikonen Jennifer Aniston i trendig klädsel.
Jennifer Aniston på väg till showen Good Morning America i snygg och stilren outfit.
Annons

Modetrender våren 2023

Jennifer Aniston lyckades pricka in inte mindre än tre trender i sin snygga outfit som för övrigt var härligt ljus och vårig. Först och främst så är det väldigt populärt att färgkoordinera sin outfit just nu, vilket innebär att man bär en och samma färg från topp till tå – något Jennifer valde att göra iklädd olika beige toner. Sedan prickade hon in den allra trendigaste accessoaren just nu. Vi kan nämligen se att hennes klänning pryds av en tygros i midjan, vilket har blivit en omåttligt populär detalj den här våren. Dessutom valde hon ett par supertrendiga solglasögon med färgat glas som ramas in av en ytterst tunn metallbåge. Den här våren inspireras vi nämligen av solglasögon från 2000-talet. Tänk Paris Hilton år 2002 så är du rätt ute. Den här stilen på solglasögon som Jennifer bär kommer vi att få se mycket mer av den kommande våren och sommaren.

Jennifer Aniston prickar in tre trendiga detaljer våren 2023.
Jennifer i draperad klänning med en supertrendig tygros i sidan.
Annons