Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Jennifer Lawrence är den senaste kändisen som förälskat sig i dessa sneakers

01 maj, 2023 
Jennifer Lawrence föredrar trendiga sneakersmodellen Samba från Adidas.
De flesta Hollywood-kändisar verkar föredra en och samma sneakersmodell just nu – och stjärnskådisen Jennifer Lawrence är inget undantag. Den senaste månaden har hon lagt all sin kärlek på den superpopulära skon "Samba" från Adidas.
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Femina skrev tidigare i våras om den trendiga sneakersmodellen som har seglat upp som den mest populära bland kändiseliten. Det är den klassiska retromodellen Samba från Adidas som har blivit omåttligt populär den här säsongen. Nu har även stjärnskådisen Jennifer Lawrence hoppat på tåget. Jennifer, som på röda mattan brukar glänsa i eleganta klänningar, föredrar en betydligt mer avslappnad stil till vardags. Ledigt och bekvämt är ledorden när hon är ute på promenader eller gör ärenden. Oftast ser vi henne iklädd vida jeans och sneakers – och modellen Samba från Adidas är favoriten. Den senaste tiden har hon burit skorna dagligen, och hon verkar ha en mängd olika färgställningar hemma i garderoben.

Annons
Jennifer Lawrence i avslappnad vardagsstil med sneakers Samba från Adidas.
Jennifer Lawrence i favoritskon Samba från Adidas.
Jennifer Lawrence bär modellen Samba i grönt från Adidas.
Jennifer i gröna Adidas Samba.

Trendiga sneakers sommaren 2023

Det är inte bara Jennifer Lawrence som fastnat för den ikoniska retromodellen. Trendsättande celebriteter såsom Gigi Hadid, Kaia Gerber och Harry Styles älskar alla modellen Samba från Adidas. Den klassiska retroskon har alltså seglat upp som vårens allra trendigaste sneakers – och spås behålla sin popularitet hela sommaren.

Annons
Jennifer Lawrence i favoritmodellen Samba från Adidas.
Jennifer i klassisk vardagsstil med sneakersmodellen Samba.

Samba sneakers från Adidas

Modellen Samba lanserades redan på 50-talet som en fotbollssko som skulle ge bättre grepp på Europas frostiga fotbollsplaner. Sedan dess har den sålts i mer än 35 miljoner par. För den sko som från början var tänkt att användas på fotbollsplanen är numera en tidlös ikon inom streetmode. För dryga tusenlappen kan du haffa dig ett eget par Samba i mocka eller läder av valfri kulör, vilket gör att trenden inte bara är till för superstjärnor utan även finns tillgänglig för oss vanliga dödliga.

Jennifer Lawrence är en av många kändisar som älskar den trendiga sneakersmodellen Samba från Adidas.
Jennifer syns ofta i jeans och sneakersmodellen Samba från Adidas.
Annons
Jennifer Lawrence på flygplatsen i New York i populära sneakersmodellen Samba från Adidas.
Jennifer Lawrence på flygplatsen i New York i sina Adidas Samba.
Annons