Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu
1:21

Efter reklamen: Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu

(1:21)

Slå på ljud

Superstjärnan Jennifer Lopez har alltid tyckt om att blanda bekvämt, avslappnat mode med extravagant lyx. Redan när hon slog igenom för över 20 år sedan matchade hon mysdressen i plysch med höga klackar och blingade diamantsmycken – och det är i den andan hon fortsätter även 2023.

I februari fotograferades artisten och skådespelaren flera gånger med samma sorts outfit, där hon matchade en dyr väska från lyxmärket Hermès, värd över 400 000 svenska kronor, med 20-talets största trend – mjukiskläderna.

Jennifer Lopez bär trendiga modedetaljen

När coronapandemin bröt ut i början av 2020 byttes fokus från obekväma jeans till sköna loungekläder. Athleisure-kläder, alltså sport- och myskläder som ser tillräckligt städade ut för att ha bland folk, fortsatte vara trendigt även efter att samhället öppnades upp igen.

Jennifer Lopez februari 2023.

Jennifer Lopez matchar Hermès-väska med bruna mjukiskläder.

Foto: TheImageDirect.com/TT

Jennifer Lopez älskar trendiga plaggen

Jennifer Lopez fotades klädd i ett mjukis-set bestående av mjukisbyxor och en sweatshirt i samma bruna nyans, med en grå t-shirt under tröjan. Till de bar hon stora, glamourösa pilotsolglasögon, örhängen, bruna kängor och tidigare nämnda Hermès-väskan.

Kändisarnas modeögonblick som definierade 90-talet

Jennifer Lopez februari 2023.

Jennifer Lopez valde en grå Fendi-väska till sin gråa träningslook.

Foto: Thecelebrityfinder/MEGA

Det här är ingen engångs-look för Jennifer Lopez – hon har snarare satt kombinationen av lösa träningskläder i kombination med en dyr väska i system. Senare samma månad syntes hon ena dagen bära babyblå mjukiskläder matchat med en väska från Louis Vuitton, och en annan dag var hon klädd helt i grått sweatshirt-tyg och matchade det med em grå väska från märket Fendi.

Jennifer Lopez februari 2023.

Jennifer Lopez utanför en dansstudio klädd i blått och med en Louis Vuitton-väska.

Foto: Thecelebrityfinder/MEGA
Mest läst