Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Hemligheten bakom kändisarnas snygga pagefrisyrer

09 aug, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Page är en klassiskt snygg frisyr som alla passar i, och till hösten är det många som tar steget att kapa det sommarslitna håret.
Men varför känns det som att kändisarna får till mer volym i sina pager än andra?
Det finns ett hemligt knep – så får stjärnorna till sina snygga pagefrisyrer!
Annons
VIDEO: 9 gånger kändisar gjort stora hårmakeoversBrand logo
VIDEO: 9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers

I kändisvärlden är det inte konstigt att gå från kort hår till långt hår och sedan tillbaka till kort igen – allt inom loppet av några veckor. Men medan vi kan inspireras av deras frisyrer och välja att kapa längderna för att få till den där snygga pagen vi såg på röda mattan, så har stjärnorna ofta en helt annan metod.

Anledningen till att många av stjärnornas snygga pagefrisyrer har en helt annan volym än vad ditt och mitt hår får i samma frisyr beror på att de har lite extra hjälp – av hårförlängningar och kändisfrisörer.

Annons

– För att gå från långt hår till kort och sedan tillbaka nästa dag låter kändisarna få sitt hår flätat, och limmar sedan hårförlängningar på flätorna så att de bara har sin naturliga hårlinje. Det är inte permanent, men det låter dem göra dramatiska förändringar i sin look, och ingen kan se skillnaden, säger kändisfrisören Marc Mena.

Kändisfrisören avslöjar metoden

Chris Appleton, en av Hollywoods mest kända frisörer med trogna kunder som Jennifer Lopez, har berättat hur han använde metoden när han stylade Kim Kardashians omtalade page 2019. I en ”Behind the chair”-masterclass berättar han hur tekniken med att fläta håret och gömma det under hårförlängningar är snyggt men bara håller i ett par dagar. Han jämför den fejkade pagen med att använda sig av lösögonfransar.

Andra stjärnor som tycker om att byta hårlängd mellan kort och långt är Khloe Kardashian och Megan Fox, och de väljer hellre en annan metod. Frisören Lilybeth Vargas, expert på hårförlängningar, berättar för Glamour hur de hellre använde sig av hårförlängningar som antingen tejpas eller knäpps fast, och att dessa då kan hålla längre.

Annons
SE OCKSÅ: Tips för dig med tunt hårBrand logo
SE OCKSÅ: Tips för dig med tunt hår
Annons
Annons