Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Jenny Strömstedts stickade klänning – passar till alla tillfällen

12 dec, 2023 
AvCecilia Persson
FotografSiroun Forsberg/@siroun.stylisttv4 på Instagram
Beige stickad klänning Jenny Strömstedt
I helgen bar Jenny Strömstedt en stilsäker klänning i TV4 Nyhetsmorgon som hyllades av tittarna – och som kommer från en välkänd svensk kedja.
Annons

När Jenny Strömstedt rattar TV4 Nyhetsmorgon bjuder hon inte bara på många intressanta möten och livsöden utan också stilsäkra klädval i tv-rutan. Vi har bland annat kunnat se henne i en snygg randig klänning, roliga matchande set och ett av säsongens stora trendplagg, och i helgen bjöd hon på en elegant look som både är trendig och som går att bära år efter år.

Jenny Strömstedts stickade klänning

Under lördagens sändning kunde vi se Jenny Strömstedt i en snygg stickad klänning i en tidlös ljust beige nyans som går att bära säsong efter säsong. Looken hyllades av flera följare på Instagram, en av dem kommenterade "Idag var du extra strålande Jenny! Klänning, smycken, frisyr, makeup allt var perfekt!" medan flera andra undrade var klänningen kommer ifrån.

Klänningen har vida ballongärmar och är figurnära vid livet, vilket ger en spännande silhuett. Den går att bära såväl till kontoret för en förhöjd vardagslook, som till festen med klackar och smycken eller ett skärp i midjan.

Annons
Beige stickad klänning stylad med stora örhängen, skärp i midjan och handskar

Stickad klänning, & Other Stories

Den stickade klänningen kommer från den svenska kedjan & Other Stories och har asymmetriska sömmar fram som också ger den det där lilla extra. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Beige stickad klänning med långa ballongärmar, markerad midja och synliga sömmar från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Smycken, Sägen

Till Jenny Strömstedt och stylisten Siroun Forsberg valde att matcha klänningen med guldfärgade ringar från det svenska smyckesmärket Sägen, som bland annat har den här satellitliknande ringen. Spana in fler smycken från Sägen och klicka hem dem här (reklamlänk).

Annons
Rund satellitliknande ring i guld från Sägen
Klicka på bilden för att komma direkt till ringen.
5 av de roligaste misstagen i NyhetsmorgonBrand logo
5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon
Annons