Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victorias nobelklänningar genom åren
2:10

Efter reklamen: Kronprinsessan Victorias nobelklänningar genom åren

(2:10)

Slå på ljud

Vi är vana vid att se kronprinsessan Victoria i strama, klassiska uppsättningar. Oftast bär hon håret i den karakteristiska hårknuten, men ibland har hon frångått den vanliga frisyren och chockat med nyskapande håruppsättningar. Häng med på en stilresa genom åren!

Kronprinsessan Victorias mest uppseendeväckande frisyrer

Diamantstrött diadem

Kronprinsessan Victoria Nobel 2008

Nuförtiden bär Victoria oftast sitt hår uppsatt, men under tidigt 2000-tal kunde hennes hår vara stylat i ett utsläppt svall. På Nobelfesten 2008 lämnade kronprinsessan tiaran hemma och bar istället ett tjusigt tvåradigt diamantdiadem ovanpå sina längder.

Gigantisk fläta

Kronprinsessan Victoria Nobel 2001

Blickar vi ännu längre tillbaka finns en hel rad spännande frisyrer att inspireras av. När Victoria trädde in på Nobelfesten 2001 var hennes hår uppsatt i en avundsvärt tjock fläta, dekorerad med diamantprydda hårnålar. Så snyggt!

Glammiga Hollywood-lockar

Kronprinsessan Victoria Polarpriset 2012

När Polarpriset skulle delas ut 2012 överraskade Victoria genom att dyka upp med glammiga Hollywood-lockar. Kronprinsessans längder är formade i stora, generösa vågor – likt hur glamourösa stjärnor stylade håret på 70-talet.

Julianne Moores stora skönhetsförändring – så ser hon ut nu

Utsläppta längder

Kronprinsessan Victoria Retaste

Även om kronprinsessans extravaganta frisyrer ibland kan chockera, så är de mest förvånande stunderna kanske då Victoria låtit sitt hår vara som det är. På invigningen av restaurangen Retaste 2018 fick vi se henne med rakt utsläppt hår, iförd ett enkelt diadem.

Ny tappning på signaturlooken

Kronprinsessan Victoria Tyskland

Trots att kronprinsessan då och då förvånar oss med spännande frisyrer brukar hon emellertid i övrigt vara rätt så konsekvent. Vi är vana vid att se henne med en knut i nacken och statsbesöket i Tyskland 2014 var inget undantag. Dock fick vi se henne i en ny tappning av power-knuten, då hon bar den på ett nytt spännande vis.

Tuperad uppsättning

Kronprinsessan Victoria förlovning

Victoria har också tidigare överraskat med in vanliga hårknut. När kronprinsessparet höll en mottagning med anledning av sin förlovning 2009 var Victorias uppsättning hög och fluffig. Anar vi kanske lite tupering?

Här är vinterns trendigaste frisyrer – heta klippen just nu!

Iögonfallande accessoar

Kronprinsessan Victoria bröllopskonsert

Dagen före Victorias och Daniels bröllop 2010 gick paret på en konsert. Kvällen till ära sparade Victoria inte på krutet när det kommer till looken – och vi älskar det! Som kronan på verket bar prinsessan sitt hår i en iögonfallande uppsättning, tack vare den spännande håraccessoaren. För vem vill inte ha en gnistrande pil genom sin hårknut?

Uppsättning med extra allt

Kronprinsessan Victoria Nobel 2015

På Nobelfesten 2015 ståtade kronprinsessan Victoria med en uppsättning som hete duga! Den uppseendeväckande knuten bjuder på både volym och en vacker gnistrande brosch, som matchar prinsessans purpurfärgade smycken och klänning. Även om Victoria har långt naturligt hår kan vi ana att det har använts en hel del löshår för att få till den imponerande frisyren.

Kändisarna som gjort drastiska hårförvandlingar

Mest läst