Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Sno stilen av Jenny Strömstedt – med den här perfekta vardagsklänningen

01 nov, 2021 
Jenny Strömstedt i en svart och blå klänning från & Other Stories
Varje vecka inspireras vi av Jenny Strömstedts klädval. Nyligen bar hon den här svarta klänningen med blått mönster – vi guidar dig till var den finns att köpa!
Annons

Vacker som en dag, det är Jenny Strömstedt alltid när vi ser henne i rutan på morgnarna när TV4 Nyhetsmorgon står på schemat. Programledaren stylas av TV4:s huvudstylist Siroun Forsberg, och de båda verkar ha en faiblesse för plagg och accessoarer från & Other Stories – vi förstår varför!

Jenny Strömsteds mönstrade klänning

Så gott som varje vecka kan vi skåda Jenny Strömstedt i stilsäkra plagg från & Other Stories, och nu i helgen bar hon en alldeles särskilt snygg mönstrad klänning som är det perfekta valet om du ska iväg på fest eller andra tillställningar. Längden och den höga skärningen gör dessutom att den passar minst lika bra till vardags, på kontoret och after worken

Jenny Strömstedt i en svart och blå klänning i TV4 Nyhetsmorgon

Jennys svarta klänning har ett vackert grafiskt mönster i blått, som pryder hela den vadlånga klänningen. Den har långa ärmar, en slits i sidan och en draperad effekt fram, samt ett skärp i midjan som ger en stilsäker silhuett. Du kan läsa mer och köpa klänningen här (reklamlänk).

Annons
Jenny Strömstedt i en svart och blå klänning från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

De svarta skorna som Jenny bär till klänningen kommer även de från & Other Stories. De är gjorda i läder och har en lätt rundad tå, läs mer och köp skorna här (reklamlänk).

Jenny Strömstedt i svarta ankelboots från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Se mer:

Tareq Taylor är årets julvärd – se intervjun härBrand logo
Tareq Taylor är årets julvärd – se intervjun här
Annons