Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Kamala Harris styvdotter gör succé under modeveckan – se bilderna!

22 jul, 2021 
AvAnnika Norman
FotografTT
Ella Emhoff, Kamala Harris styvdotter. Till höger är en bild på Ella i en Miu Miu-rock som väckt mycket uppmärksamhet.
Ella Emhoff gör succé i modevärlden. Foto: TT
Kamala Harris, USA:s Vice President har blivit känd världen över, nu är det dock hennes styvdotter, Ella Emhoff som väcker uppmärksamhet. Ella gjorde nämligen nyligen succédebut som modell under Paris modevecka.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Ashley GrahamBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Ashley Graham
Ella Emhoff, Kamala Harris styvdotter.
Ella Emhoff - stilikon. Foto: TT
Annons

Ella Emhoff är 22 år gammal och dotter till Kamala Harri's man, Douglas Emhoff. Hon “upptäcktes” i samband med Biden och Harris invigningsceremoni då hon bar en fantastisk kappa med juvelprydda axlar och en oversizad vit, “Peter pan-krage” från Miu Miu. Under klänningen bar hon en vinröd klänning från New York-baserade designern Batsheva. Ella har studerat och tagit examen från Parsons Designskola i New York och har ett stort modeintresse.

Mycket tack vare den utmärkande outfiten under invigningen har Ella blivit på kort tid blivit en stilikon. Efter invigningen intervjuades Ella av Vogue och sa då att “ett betydelsefullt tillfälle kräver en betydelsefull outfit”.

Ella Emhoff i rock från Miu Miu under Joe Biden och Kamala Harris invigningsceremoni.
Ella i rocken från Miu Miu som väckte enorm uppmärksamhet och gjorde henne till modeikon. Foto: TT
Annons

Ella är sedan tidigare designer och gör stickade plagg och accessoarer som hon säljer. I januari signade hon med IMG models som bland annat representerar Gigi Hadid, Ashley Graham, Brooke Shields, Kate Moss och Chanel Iman med flera. Under Paris modevecka var Ella en av modellerna på Balenciagas Haute Couture-visning och drog alla blickarna till sig.

Ella Emloff från Balenciagas Haute couture-visning under Paris modevecka.
Ella under Balenciagas Haute couture-visning under Paris modevecka. Foto: TT

Ivan Bart som är chef för IMG Models förklarade agenturens nyförvärv för New York Times: “Det handlar inte om kroppsform, storlek eller kön längre, Ella representerar tiden vi lever i.”

Annons

Själv sa Ella att hon är förvånad över det som hände med IMG Models: “När jag var yngre hade jag aldrig föreställt mig att det här skulle vara en del av min tidslinje. Som en person som likt många unga idag, haft dåligt självförtroende är det lite läskigt att ge sig in i den här världen som är superfokuserad på mig och din kropp.”

När Ella tog sin examen lade Kamala Harris upp en bild på dem tillsammans på sin Instagram och skrev: ”Congratulations to our daughter Ella on her graduation. I am so proud of you. Keep dreaming with ambition and there is nothing you cannot achieve. Love, Momala”

– Mina barn kallar mig inte för styvmamma, de kallar mig Momala. Vi är en väldigt modern familj och deras mamma är en av mina nära vänner, berättade Kamala för tidningen People efter inlägget.

Ella Emhoff med pojkvännen Sam Hein i Paris under modeveckan.
Ella Emhoff och pojkvännen Sam Hein i Paris under modeveckan där Ella gjorde sin debut på Balenciagas visning. Foto: TT

Privat lever Ella i New York där hon bor i Brookyln och är tillsammans med GQ-redaktören, Sam Hine, 27.

Annons