Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Kate Hudson kombinerar två av de stora modetrenderna

15 dec, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Att hålla stilen i minusgrader är lättare sagt än gjort – men inte omöjligt.
Moderiktiga Hollywood-stjärnan Kate Hudson visar hur hon håller sig både varm och snygg i vinter.
Annons
Kate Hudsons kärlekssaga med Danny FujikawaBrand logo
Kate Hudsons kärlekssaga med Danny Fujikawa

När temperaturerna letar sig ner under nollan är det genast väldigt mycket svårare att hålla stilen samtidigt som man håller värmen. Om man inte vill gå klädd i långa dunjackor, overaller eller gömma hela kroppen i stickade material kan det minst sagt vara en utmaning att känna sig snygg i vinterns minusgrader.

En person som verkligen vet hur man gör är dock Hollywood-stjärnan Kate Hudson, som nyligen fotograferades i kyliga New York klädd i en riktigt snygg men också värmande outfit. Almost famous-skådespelaren valde att ha på sig klänning, men också att slänga på sig en av vinterns stora trender över den – teddykappan. Den mjuka kappan i teddymaterial eller ”shearling” – fårskinn – är en het vinterlook, som också gör att du håller dig varm även när det är kallt ute.

Annons

Kate Hudson kombinerar de två heta trenderna

Kate Hudson valde en krämvit kappa i shearling, med tydliga svarta detaljer, som knappar och sömmar. Den mjuka fårullen lös upp i vinetrmörkret, och gick snyggt ihop med stjärnans röda och prickiga klänning som hon bar under.

Kate Hudson var både snygg och säsongsanpassad.

Till kappan valde Kate Hudson också en annan av vinterns stora trender – nämligen de svarta, knähöga skinnstövlarna. Stjärnan föll för ett par med krokodilmönster, spetsig tå och bredare skaft, som blev en sexig kontrast mot den sötare klänningen och kappan, skriver In Style.

När Kate Hudson bär de två iögonfallande trenderna tillsammans sticker hon verkligen ut på gatan och visar att hon är en modeikon att räkna med.

Kate Hudson var med i Today Show i New York.
Annons