Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Katie Holmes tar tillbaka kontroversiella trenden

12 dec, 2022 
AvAino Oxblod
FotografSipa USA
Katie Holmes tar tillbaka en trend från millenieskiftet som många hade velat skulle förbli begraven – klänning över jeans.
Nu är det många som reagerar på skådespelarens oväntade styling.
”Katie Holmes vaknade och bestämde sig för att det var 2002”, skriver en person.
Annons
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nuBrand logo
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nu

Sällan har väl modetrender varit så drypande av nostalgi som de senaste säsongernas stora trender – alla trendplagg som var heta på 90-talet och millenieskiftet har hittat tillbaka in i värmen, och de som levde igenom de trenderna första gången undrar emellanåt varför de hittat tillbaka.

Men medan byxor med låg midja och jeans med pösiga ben kanske är något som de flesta kan vänja sig vid förr eller senare så finns det andra trender som vi inte trodde skulle komma tillbaka, men som nu har aktualiserats av ingen mindre än Hollywood-stjärnan Katie Holmes. Batman begins-skådespelaren har den senaste tiden setts i både trendig och uppseendeväckande styling, som när hon fotograferades med Uggs på fötterna, men hennes senaste outfit få många att höja ordentligt på ögonbrynen. Det var på iHeart Radios årliga Jingle Ball som Katie Holmes klev upp på röda mattan i kläder som hämtade från början av 2000-talet. Stjärnan valde nämligen att matcha sina lediga blåjeans med en tajta klänning i blå satin, med en stor rosett över bröstet. Till de bar hon ett par blåa sneakers.

Annons
Katie Holmes såg nöjd ut på röda mattan.

Skämten om Katie Holmes oväntade outfit

Att matcha jeans med klänning eller kjol är en trend som ofta nämns som bland det värsta som millenieskiftet förde med sig modemässigt. Och även om Katie Holmes kanske är heltrendig med den här nostalgiska blinkningen så är domen på sociala medier något annat. Många är chockade över att klädtrenden är tillbaka, och skämtar om att de åkt tillbaka i tiden.

”Katie Holmes vaknade upp och bestämde sig för att det var 2002”, skriver en person.

”Den här trenden visade sitt fula tryne för många år sedan och ärligt talat hur har Katie Holmes mage att försöka ta tillbaka den”, undrar en person upprört.

”Är bilden på Katie Holmes från 2022??”, undrar en tredje chockat.

Källa: The Cut.

Katie Holmes har väckt uppmärksamhet för sin look.
Annons