Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Katie Holmes visar upp omdiskuterade trenden

24 apr, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Katie Holmes.
Skådespelaren Katie Holmes är inte rädd för att testa nya trender och ta ut svängarna med sina kläder.
Nyligen fotograferades hon bärande ett omdiskuterat trendplagg som får många att höja på ögonbrynen.
Annons
8 kändisar som haft både långt och kort hårBrand logo
8 kändisar som haft både långt och kort hår

Forna Dawson's creek-stjärnan Katie Holmes är inte den som ryggar tillbaka från nya modetrender, eller som bara vill klä sig som hon alltid har gjort. De senaste åren har hon ofta uppmärksammats för sin klädstil, och både hyllats och ifrågasatts för sina tolkningar av de senaste modetrenderna.

Nu har stjärnan fotograferats klädd i ett nytt plagg som får många att höja på ögonbrynen och reagera. Det var när stjärnan var på plats i New York för att vara med i Today show och prata om sitt nya projekt Rare objects som hon bar den uppmärksammade looken. Katie valde ett par oversize-byxor med hög midja i guld, med medvetna blekfläckar över hela benen, samt paljetter.

Annons

Byxorna matchade skådespelaren med en grå stickad tröja, uppsatt hår och guldiga smycken samt en svart handväska från Isabel Marant. Fötterna pryddes av ett par klackade sandaletter i guld med öppen tå.

Katie Holmes med guldiga byxor.
Katie Holmes i sun guldiga look.

Katie Holmes älskar baggytrenden

Att ha byxor som är baggy eller oversize är en trend som håller i sig, och det gäller både på jeans och kostymbyxor så väl som de trendiga cargobyxorna med många fickor.

Katie Holmes verkar helt klart vara förtjust i att ha större byxor på sig. Hon har tidigare väckt uppmärksamhet när hon burit jeans som varit riktigt baggy och oversize, och tagit den trenden ett steg längre än de flesta. Flera gånger har hon fotograferats på stan med jeans som är så stora att hennes ben nästan försvunnit i dem.

Annons

Men visst är det härligt att Katie Holmes fortsätter göra sin grej, och ta sig an trender på sitt unika sätt!

Katie Holmes i New York.
Katie Holmes visade sina guldiga byxor med blekfläckar i New York.
Annons