Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Tv-stjärnan hyllas för sin snygga outfit i rutan: ”Otrolig”

21 aug, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kelly Ripa.
Tv-profilen Kelly Ripa är omtyckt bland sina fans – inte minst för sin snygga stil.
Nu hyllas skådespelaren och programledaren för en outfit i programmet Generation gap.
”Älskar outfiten, wow”, skriver en person.
Annons
Farah Abadis bästa mode-och skönhetstipsBrand logo
Farah Abadis bästa mode-och skönhetstips

Hollywood-stjärnan Kelly Ripa är känd för sin snygga stil, och hennes fans vill ofta kopiera hennes klädval i tv-rutan. Nu är hon programledare för det amerikanska lekprogrammet Generation gap, och en av hennes senaste outfits i tv-programmet väckte lite extra mycket uppmärksamhet.

Den blonda All my children-alumnen bar ett svart set i sidenmaterial, med knappar framtill, skärp i midjan och halvlånga ärmar. Ripa har också stoppat in toppen i byxorna så att det ser ut som en byxdress. Bland kommentarerna till klippet på Instagram är det tydligt att outfiten är en riktig hit, skriver Women's day.

Annons

”Älskar outfiten, wow! Du ser alltid otrolig ut”, skriver en person.

”Du ser underbar ut”, skriver en annan.

Feminas moderedaktör om trenden

Feminas moderedaktör Michelle Lannerhjelm menar att det är fortsatt trendigt med matchande set i sidenmaterial, som kan påminna om en lyxig pyjamas.

– Det ekonomiska läget påverkar även modebranschen och det märks även på trenderna. Lounge-trenden som kom till liv efter pandemin, där komfort var A och O, har nu förvandlats till lyxlounge. Kort och gott kan man säga att pyjamasen har tagit sig från sängen till modehusens podium, där looken toppas med smycken och accessoarer för att ge looken en mer dressad känsla. Jag tycker det är härligt när man kan vara kreativ och skapa något utifrån vad man har hemma – och jag hoppas även att vi kommer se mer av det framöver, säger Michelle Lannerhjelm.

För dig som blir inspirerad av Kelly Ripas look kan du hitta liknande sidenset i några av våra vanligaste butiker, som H&M, Indiska och Lindex.

Annons

Några varianter att inspireras av:

Sidenset från H&M.
Sidenset från H&M.
Sidenset med fjädrar från Lindex.
Sidenset med fjädrar från Lindex.
Annons