Lena Endre om dagens skönhetsideal: "Förjävligt"
0:41

Efter reklamen: Lena Endre om dagens skönhetsideal: "Förjävligt"

(0:41)

Slå på ljud

Prisbelönta Lena Endre är inte bara en framstående skådespelare – hon har också en garderob som många är avundsjuka på. Stjärnan glänser ofta i vackra och unika outfits på röda mattorna, och har historiskt sett inte varit rädd för att ta ut svängarna med sina kläder.

Nyligen gästade Lena Endre Nyhetsmorgon i TV4 för att prata om sin senaste pjäs på Dramaten, men det var inte skådespelarens jobb som hamnade i fokus, åtminstone inte på kanalens Instagramkanal. När Nyhetsmorgon lade upp en bild på Lena Endre på Instagram stals uppmärksamheten nämligen av skorna som skådespelaren hade på sig.

Lena Endres kritik mot skönhetsideal: ”Förjävligt”

”Lena Endre gästade Nyhetsmorgon idag för att prata om sitt närmaste projekt: den klassiska monologen Vox humana som snart går upp på Dramatens stora scen”, skrevs det till bilden på Lena Endre.

Lena Endre hyllas för skorna

På bilden har Lena Endre på sig en svart oversize-kostym, och ett par rosa platåstövlar i ett högglansigt plastigt material. Bland de över 80 kommentarerna är det svårt att hitta en som inte handlade om stövlarna.

Även om vissa ställer sig frågande så är många av Nyhetsmorgon-tittarna imponerade av Lena Endres vågade modeval, och hyllar hennes i kommentarsfältet.

Lorry-gängets barn har vuxit upp – här är de i dag

”Heja Lena! Supersnygg och hur cool som helst i bootsen”, skriver en person.

”Denna härliga kvinna...”, skriver en person och skickar ett hjärta.

”Å vilka härliga skor”, skriver en tredje.

Mest läst