Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Lorry-gängets barn har vuxit upp – här är de i dag

28 dec, 2022 
Lorry-gängets barn
Det blev inget nytt Lorry, men nu återser vi många från det gamla gänget i den nya serien Äntligen!. Men har du koll på Lorry-gängets barn? Nu har de vuxit upp – och så lever de i dag!
Annons
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

Som vi har längtat! Under julen har vi (Äntligen!) fått se en stor del av det gamla Lorry-gänget återförenas i den nya dramakomediserien Äntligen! på SVT. I serien återser vi Ulla Skoog, Suzanne Reuter, Lena Endre, Peter Dalle, Johan Ulveson och Claes Månsson tillsammans – 27 år efter Lorry-succén.

Men visste du att några av barnen till skådespelarna i Lorry-gänget är minst lika aktuella?

Claes Månssons barn, Lisa och Gustav Månsson, och Gunilla Röörs son, Jack Sandberg, har exempelvis valt att hålla sig utanför rampljuset. Men många av barnen till skådespelarna har faktiskt gått i sina föräldrars fotspår. Här är några av Lorry-gängets barn i dag!

Här är Lena Endres barn Rosanna och Edvin Endre

Lena Endres barn
Lena Endre och hennes barn 2003.

Lena Endre levde tillsammans med skådespelaren Thomas Hanzon i 13 år. Tillsammans fick de dottern Rosanna Endre och Edvin Endre, i dag 32 och 28 år gamla. När barnen var små kunde de synas i film och tv tillsammans med sina föräldrar. Exempelvis var de med i filmen Tre solar, som släpptes 2004, ihop med mamma Lena.

Annons
Lena Endre Rosanna Endre
Lena Endre, dottern Rosanna och barnbarnet Aurora.

I dag arbetar Rosanna Endre för Greenpeace och är även en engagerad feministisk och humanistisk aktivist. Hon har också själv fått barn; dottern Aurora.

Edvin Endre har gått i föräldrarnas fotspår och är i dag en framgångsrik skådespelare. Just nu är han aktuell i dramaserien The Playlist på Netflix.

Här kan du läsa mer om Lena Endres och Thomas Hanzons barn.

Peter Dalles dotter i dag

Peter Dalle Gunnel Fred barn
Peter Dalle, Gunnel Fred och dottern Eira Fred Dalle, 2000.

Peter Dalle har en dotter ihop med Lorry-skådespelaren Gunnel Fred, Eira Fred Dalle. Peter Dalle och Gunnel Fred valde att gå skilda vägar på grund av bråk och konflikter, men ångrar inte att de höll ihop så länge på grund av dottern. I dag är Eira Fred Dalle 27 år gammal och bor i Stockholm.

Här kan du läsa mer om före detta Lorry-parets dotter.

Här är Johan Ulvesons son Max Ulveson

Johan Ulvesons barn
Johan Ulveson med barnen Klara Ulveson och Max Ulveson, 2001.

Johan Ulveson har varit gift med hustrun Ann-Christin "Anki" Nilssen i mer än 30 år. Paret har två barn ihop, 30-åriga Max Ulveson och 27-åriga Klara Ulveson.

Annons

Medan Klara valt att hålla sig utanför rampljuset så har Max valt en väg mer lik sin fars. Numera är Max Ulveson skådespelare och har synts i flera pjäser, tv-serier och filmer. Bland annat har vi sett honom i Solsidan, Dancing Queens och Thunder In My Heart.

Max Ulveson
Max Ulveson.

Suzanne Reuters söner i dag

Suzanne Reuters barn
Suzanne Reuter och hennes tre söner, 1987.

Mellan 1983 och 2000 var Suzanne Reuter tillsammans med skådespelaren Tomas Pontén. Tillsammans fick de tre söner, Simon Pontén, Lukas Pontén och Joakim Pontén.

Annons

Suzanne Reuter har för vana att hålla sitt privatliv just privat och det är inte ofta som barnen har synts till i offentliga sammanhang. Men när skådespelaren hyllades i TV4-programmet Vilket liv! med Renée Nyberg så tog två av sönerna plats i tv-rutan.

Suzanne Reuters son Simon Pontén
Simon Pontén.

Simon Pontén deltog på plats i publiken, medan Joakim "Jocke" Pontén skickade en solig videohälsning från honom och Suzannes barnbarn.

Suzanne Reuters son Joakim Pontén
Joakim "Jocke" Pontén.

Här kan du läsa mer om Suzanne Reuters barn.

Annons

Stefan Sauks dotter har vuxit upp – här är hon i dag

Stefan Sauk var gift med Mia Sauk i tio år och tillsammans fick de dottern Lova Sauk. Då och då kunde Lova synas tillsammans med sin pappa i olika offentliga sammanhang, såsom på premiärer och evenemang. Senast såg vi henne för tolv år sedan, då hon som 18-åring satt i publiken på Let's Dance för att stötta sin pappa som medverkade.

Idag är Lova 30 år gammal, arbetar som projektledare och bor i Stockholm.

Här är Gunnel Freds döttrar

Gunnel Freds dotter Hanna Ekman Fred
Gunnel Fred och dottern Hanna Ekman Fred, 2007.

Gunnel Fred var gift med skådespelaren Stefan Ekman mellan 1977 och 1981. Tillsammans fick de sitt första och enda barn ihop, dottern Hanna Ekman Fred.

Peter Dalles och Gunnel Ekmans dotter Eira Dalle
Peter Dalle, Gunnel Fred och dottern Eira Dalle, 2006.

Senare fick Gunnel dottern Eira Dalle med Peter Dalle.

Idag är döttrarna 44 respektive 27 år gamla. Gunnel sågs nyligen fira jul med båda sina döttrar, Hanna i tomteluva och Eira klädd i svart.

Kändisåret 2022: Bröllop, bebislycka och dödsfallBrand logo
Kändisåret 2022: Bröllop, bebislycka och dödsfall
Annons