Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Megan Fox sätter flera trender i samma outfit

30 maj, 2022 
AvAino Oxblod
FotografSipa USA
Hollywoodstjärnan Megan Fox är en av världens mest uppmärksammade profiler just nu, mycket för sin relation med artisten Machine Gun Kelly.
Men hon hyllas också för sin personliga klädstil, och gång på gång visar hon hur trendkänslig hon är.
Här visar skådespelaren hur hon kombinerar olika trender i samma outfit.
Annons
Billboard Music Awards 2022 - det bästa från röda mattanBrand logo
Billboard Music Awards 2022 - det bästa från röda mattan

Skådespelaren Megan Fox är en av världens mest omtalade personer just nu, och kanske mindre för sina faktiska skådespelarinsatser och mer för sitt privatliv – men också sin klädstil. Utöver den omskrivna relationen med artisten Machine Gun Kelly, som hon själv delar med sig frikostigt av i intervjuer och på sociala medier, så är den vackra stjärnan beundrad världen över för sin trendkänsliga och snygga klädstil.

Megan Fox arbetar ofta med stylisten Maeve Reilly, och tillsammans har de utvecklat en stil där Megan inte bara prickar in en het trend per outfit – utan snarare flera. Redan i höstas sågs stjärnan i outfits där hon plockade med flera av vårens och sommarens stora trender.

Här prickar Megan Fox in flera trender samtidigt

Det var i augusti som Hollywoodstjärnan anlände till en fotografering i en helt monokrom outfit i ljust turkost. Och det var inte bara trenden med monokroma outfits, där alla plagg går i samma färg, som Megan Fox lyckades pricka in. Att jackan är lite oversize är också en trend som ligger helt rätt i tiden, speciellt när hon matchar det med nätta sandaletter med öppen tå och smal klack.

Att modet från millenieskiftet och tidigt 2000-tal är aktuellt har nog få missat, och med det kommer bland annat de lurviga väskorna, som den bruna Megan Fox matchar sitt blåa set med, och de bara magpartierna. Även de hängande trådarna och fransarna för tankarna tillbaka till tidigt 00-tal.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons