Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Modeexperten: Färgkombinationerna som ser dyra ut

20 sep, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT, Tiktok.
Att ge ett exklusivt intryck behöver inte kosta multum – det hänger på detaljerna.
Modeexperten Maria ger sina bästa tips för att se dyr ut, och menar att en avgörande faktor är vilka färger man parar ihop på plaggen.
Här är hennes bästa färgkombinationer för en exklusiv look.
Annons
Detaljerna som får din stil att se mer exklusiv utBrand logo
Detaljerna som får din stil att se mer exklusiv ut

SDet är många som gärna vill ge ett exklusivt, elegant och lyxigt intryck – men utan att ha råd eller lust att betala höga priser för plagg från dyra märken.

Men att ge ett lyxigt och dyrt intryck behöver inte handla om att köpa dyra kläder, snarare är det annat som spelar in. Modeexperten Maria, som har närmare 150 000 följare på sociala medier-appen Tiktok, menar att en viktig detalj att fokusera på för att se exklusiv ut är att tänka på vilka färger man kombinerar när det är dags att matcha kläder.

I ett klipp på Tiktok, som har gillats nästan 80 000 gånger och uppmärksammats av brittiska The Sun, går hon igenom vilka olika färger på kläderna som gör att du ser mer exklusiv ut än vanligt.

– Här är sex färgkombinationer som ser dyra ut, börjar hon klippet med att säga.

Annons

Färgerna som ger ett dyrt intryck

Hon börjar med att nämna vitt och beige som en bra kombination, och det är något svenska influencers inte säger emot – många av dem älskar att klä sig i beige och vitt. Det ser helt klart lyxigt och dyrt ut.

Efter det nämner Maria en mjölkig nyans, eller cremefärgat, som hon då parar ihop med brunt. Om du inte är så förtjust i brunt men gillar creme, så rekommenderar hon också att kombinera det med khakifärgat.

En annan klassiskt exklusiv färgkombination är blått och brunt ihop, något som många väljer till hösten. Vill du i stället vara lite mer vågad i dina olika färgkombinationer så rekommenderar Maria att våga matcha orange med grått.

Till sist visar hon också upp olika nyanser av khaki som en vinnande kombination.

@mariaprofashion

6 COLOR COMBINATIONS THAT LOOKS EXPENSIVE🎨

♬ original sound - mariaprofashion

Klippet har setts över en miljon gånger, och bland kommentarerna är det många som tackar för tipsen.

”Herregud ska spara detta! Tack”, skriver en person.

”Så bra information”, tycker en annan.

Annons