Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Modeexperten: Jag har storlek XL – återskapar trendiga outfiten

11 aug, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT, Tiktok.
Hailey Bieber har blivit en av världens största modeikoner i modern tid.
Nu hyllas modeexperten Kristina för sin video där hon återskapar en av Haileys snygga looks, och visar hur de ser ut på en kropp i storlek XL.
”Wow, det här är så snyggt på dig”, hyllar en person.
Annons
8 gånger Hailey Bieber rockat 90-talsfrisyrer att inspireras avBrand logo
8 gånger Hailey Bieber rockat 90-talsfrisyrer att inspireras av

Kvinnor världen över kopierar dagligen modellen Hailey Biebers snygga klädstil. Kändisdottern, som numera är gift med artisten Justin Bieber, har över 40 miljoner följare på Instagram och uppmärksammas ofta för sina trendiga outfits. Hailey har gjort sig känd för en ganska avskalad och sportigt elegant stil till vardags, och för att alltid vara svalt cool och helt rätt på röda mattan.

Hailey Bieber bar looken i mars.

Men eftersom Hailey Bieber har storlek XS eller 34 så är det många som har svårt att föreställa sig hur stjärnans kläder skulle se ut på kroppar som ser ut på andra sätt. Därför är det inte så konstigt att modeexperten Kristinas klipp nu väcker stor uppmärksamhet.

Annons

I en video på sociala medier-appen Tiktok visar Kristina, som har storlek XL, hur hon återskapar en av Hailey Biebers vardagsoutfits.

– Jag ska återskapa Hailey Biebers look i storlek XL, börjar Kristina med.

Så återskapar hon trendiga looken

Outfiten hon har valt är en där Hailey har på sig en grön sporttopp, neongröna cykelbyxor, en skjorta, vita sneakers och smycken.

– Jag vet inte varför jag blev sugen på den här outfiten. Jag tror det är för att det inte känns som att de olika delarna passar ihop. Men på något sätt ser hon inte galen ut. Så vi testar, säger Kristina i videon.

Hon testar att ta på sig alla komponenter av outfiten i videon, och konstaterar att det inte är något hon hade kombinerat själv. Men när hon frågar om åsikter från sina följare är det många som hyllar hennes look.

@trendycurvy

Here’s another celebrity style recreation! This one was confusing & interesting all at the same time 😂. Are y’all feeling it?! #plussize #plussizerecreation #haileybieber

♬ original sound - Ms Kristine

”Det ser ännu bättre ut på dig!”, skriver en person.

”Wow, det här är så snyggt på dig! Älskar det, både snyggt och bekvämt”, skriver en annan.

”Jag tycker ärligt talat det ser jättebra ut på dig, men å andra sidan ser ju allt snyggt ut på dig.”

Källa: The Sun.

Annons