Fem favoriter från Femina – underklädesspecial
1:9

Efter reklamen: Fem favoriter från Femina – underklädesspecial

(1:9)

Slå på ljud

Det kan vara en utmaning att hitta snygga kläder som man känner sig bekväm i oavsett vilken kroppsform man har. För kvinnor med stora bröst kan stylingproblemen vara många – dels är det svårt att hitta skjortor och andra plagg som passar över brösten, och sedan kan det vara en djungel att välja plagg som är smickrande och snygga.

Stylisten Gail delar med sig av sina bästa tips för att styla storbystade kvinnor, i en video på Tiktok som The Sun har uppmärksammat. Gail menar att det är viktigt att inte följa trenderna slaviskt, utan ta hänsyn till våra unika former.

6 lyxiga drömköp – och budgetkapen som fixar stilen

– Det här är mina bästa tips för kvinnor med större bröst, säger hon i klippet på Tiktok.

Det första plagget som stylisten tipsar om är v-ringade toppar, som hon menar är smickrande på storbystade kvinnor, och ger bysten fin form.

– De är mer feminina på dig, och kommer inte framhäva brösten överdrivet mycket.

Bästa kavajen för stora bröst

Vill du i stället inte framhäva dina stora bröst så finns det annat att tänka på. När du köper kavaj är det bra att välja en med mindre krage, eller inga kavajslag alls.

– Mitt bästa tips är att välja kavajer eller blazers som har mindre kavajslag, eller inga alls, säger Gail.

Angelina Jolies omdiskuterade byxor – se nya trenden

Hennes sista tips rör accessoarer. Vill du inte sätta för mycket fokus på dina bröst är det bäst att undvika långa halsband med medaljonger som landar på brösten. Dessa menar Gail drar blicken till brösten. Välj i stället halsband som är tajtare i halsen, och riktar fokus närmare ditt ansikte. Om du i stället är intresserad av att dra fokus till brösten så är det dock längre halsband du ska sikta på – ta det som passar din stil och syfte bäst!

Mest läst