Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

”Ofärdiga” trenden – klädknepet som stjärnorna älskar

16 maj, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTiktok, TT.
Sofia Richie.
Vill du få till en snygg och elegant outfit, utan att se för fixad och genomtänkt ut?
Modeexperten Carson delar nu med sig av ett smart modetips som stjärnorna använder sig av – för att alltid se avslappnat stylish ut.
– Det här är nyckeln till att se cool ut.
Annons
Behind the scenes Femina: Hållbart sommarmodeBrand logo
Behind the scenes Femina: Hållbart sommarmode

Har du funderat över hur kändisar lyckas se så avslappnade och obrydda ut, fast de ofta bär outfits värda en hel månadslön? Det är lätt att känna sig stel och obekväm om man har ansträngt sig lite för mycket med en look – då kan det vara bra att ta hjälp av stjärnornas bästa knep, som de använder för att se coola ut.

Tiktok-profilen Carson delar med sig av modevideos för tiotusentals följare, och nu tipsar hon om ett stylingknep som kan hjälpa många att hitta rätt i garderoben.

– Det här är nyckeln till att se cool ut. Det är inspirerat av Sofia Richie, att du alltid behöver ha något som inte ser helt fixat och färdigt ut, säger hon i klippet.

Hon ger flera exempel på hur du når en bra balans, för att det inte ska se ut som du har fixat dig i flera timmar.

Annons

– Till exempel så kan du ha en väldigt söt outfit, men då har du knappt fixat håret eller har något smink. Eller så ser håret otroligt ut, men du har ingen skarp linje med mascara och eyeliner, säger hon.

Se avslappnad ut med smarta tipsen

Carson fortsätter:

– När du har en fin outfit och håret ser nytvättat ut, så kan du ha minimalt med smink, jag är besatt av den känslan. En annan viktig sak är att inte överstyla. Låt outfiten andas lite, säger hon.

Det ska helt enkelt inte vara för perfekt – när något skaver lite i en outfit ser man automatiskt mer cool och avslappnad ut. Förutom Sofia Richie skulle nog många förknippa stilknepet med modellen Hailey Bieber.

Bland kommentarerna är det många som håller med henne om insikten.

”Den riktiga nyckeln är en känsla av att man inte har ansträngt sig”, skriver en person.

”Det här är så sant”, skriver en annan.

Annons