Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Nicole Kidmans omdiskuterade byxor – se nya trenden

08 jul, 2022 
AvJohanna Lejon
Fotograftt.
Nicole Kidman (och Bella Hadid) gör entré – i sommarens mest omdiskuterade jeans. Kolla in den nya byxtrenden.
Annons
Fem favoriter från Femina: smink för mogen hyBrand logo
Fem favoriter från Femina: smink för mogen hy

Jeans upphör aldrig att fascinera. Nyligen skapade Katie Holmes byxor diskussion när skådespelerskan syntes på New Yorks gator i denna modell. Och nu är det åter en skådis som skapat rabalder med sina jeansbyxor. Vem? Nicole Kidman. Men låt oss ta det från början...

Som vanligt gav Demna Gvasalia, kreativ chef hos Balenciaga, publiken en hel del att tala om efter modeshowen (Balenciagas givetvis...) på onsdagen den 6 juli. Inte minst eftersom han valde att ha en rad kändisar som modeller. Nicole Kidman var en av dem. Skådespelerskan chockade världen då hon gjorde entré på catwalken under Balenciagas couturshow, i en omlottklänning i silver med en axel bar. På första raden satt Nicoles make, Keith Urban, och stöttade och gav pepp.

Kidmans framträdande på catwalken var dock inte helt oväntat, det får vi erkänna. På tisdagen, dagen innan hennes stora ögonblick, sågs skådespelerskan lämna Balenciaga efter en fitting.

Annons

Nicole Kidman – från topp till tå klädd i Balenciaga

Kidman var då klädd i märket, från topp till tå. Hon bar ett par överdimensionerade jeans i grått, en svart långärmad body och ett par utomjordiska solglasögon (älskade av, bland annat, familjen Kardashian. Och det finns en detalj i outfiten som fått världen att höja på ögonbrynen lite extra. Vilken? Jeansen, såklart. De är, precis som många jeansbyxor just nu, breda och oversize. Dessutom släpar de i marken. Trenden delar internet i två. Vissa menar att byxorna är perfekta. Andra säger att de inte går att bära alls.

Senare samma vecka gjorde modellen Bella Hadid entré i ett par likadana, dock i en annan kulör. Ett par mellanblå.

Breda jeansen – så stylar du dem

Meningarna går isär kring de breda och lååååånga jeansen. För ja, det är verkligen meningen att de ska vara just så långa. De ska släpa i marken. Du ska trampa på dem. Optimalt? Nja. Bekvämt, ja kanske! Hållbart? Definitivt inte. Men tanke på att jeansen trampas sönder om de bärs på detta sätt. Men mode är mode och inte alltid logiskt. Men, hur stylar man då jeansen? Bär dem med något enkelt. Ett vitt linne eller en skjorta exempelvis. Gärna instoppad. Toppa oufiten med ett par flipflops till vardags, eller ett par klackar till fest.

Källa: W Magazine

Annons