Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Nya trendiga accessoaren som håller dig varm i vinterkylan

09 feb, 2023 
Stilinspiration från modeveckan i Köpenhamn.
Det var en detalj som syntes precis överallt på gatorna när trendkänsliga gäster besökte modeveckan i Köpenhamn under förra veckan. Med den här supertrendiga accessoaren håller du både värmen och stilen under vårvintern.
Annons
Så stylar du säsongens dressade vårtrender 2023Brand logo
Så stylar du säsongens dressade vårtrender 2023

När modeveckan i Köpenhamn gick av stapeln i förra veckan samlades influencers, redaktörer, inköpare och övriga i modebranschen för att kolla in höstens mode från de skandinaviska modevarumärkena som visades upp på catwalken. Men lika viktig är den catwalk som äger rum på gatan, där många av gästerna tog tillfället i akt att visa upp sig i sina allra trendigaste outfits. Att se till vad gästerna väljer att bära på modeveckan ger därför en bra fingervisning om vad som är hett just nu, och vi kan snabbt konstatera att vida jeans, cargobyxor och hellång jeanskjol hör till de mest populära plaggen.

Annons
Trendiga gäster under modeveckan i Köpenhamn 2023.
Vida jeans och sneakers var en populär kombination på modeveckan i Köpenhamn.

Modetrend 2023

Förutom trendiga plagg som cargobyxor och baggy jeans var det en accessoar som tydligt stack ut ur mängden och som syntes precis överallt på gatorna under modeveckan i Köpenhamn. Var och varannan gäst hade nämligen klätt sig i stickad balaclava. Den klassiska mössan lyste med sin frånvaro på modeveckan. Istället var det alltså olika varianter av den stickade huvan som gällde hos de trendkänsliga gäster som besökte modeveckan under förra veckan. Vill du vara supertrendig men fortfarande hålla värmen i vinterkylan är det alltså en balaclava du ska bära. Scrolla vidare och se hur några av de stilsäkra gästerna på modeveckan i Köpenhamn bar upp den trendiga detaljen.

Annons
Annons