Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Pamela Anderson väljer kontroversiella skon – Crocs med klack

30 aug, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.

Pamela Anderson vågar bära skon som få andra vill närma sig – nämligen det omtalade samarbetet mellan Balenciaga och Crocs.
Nyligen fotograferades skådespelaren när hon går utomhus i en helvit outfit, matchat med ett par foppatofflor med klack.

Annons
VIDEO: Pamela Andersons stilresa genom årenBrand logo
VIDEO: Pamela Andersons stilresa genom åren

Modehuset Balenciaga har minst sagt väckt uppmärksamhet de senaste åren för sina kontroversiella samarbeten och produkter. Bland annat har de sålt en blå väska i plast som är påfallande lik en vanlig Ikea-kasse – bara det att väskan från Balenciaga kostar 20 000 kronor i stället för fem kronor.

Men mest uppmärksammat har kanske märkets samarbete med skoföretaget Crocs blivit. Crocs, eller foppatofflor som många kallar dem i Sverige, kallas ofta för världens fulaste skor – men Balenciaga har gjort gummitofflorna ännu mer uppseendeväckande än innan. Bland annat har de gjort en Crocs-modell med klack.

Annons

Pamela Andersons okonvensionella skoval

Det är denna ovanliga klacksko som Baywatch-stjärnan Pamela Anderson nu har fotograferats i. Skådespelaren, som nyligen har gjort succé i musikalen Chicago, fotograferades när hon gick på gatan i en helvit outfit med t-shirt och ett par linnebyxor, och bar på en liten korg. Till outfiten hade hon alltså valt ett par Balenciaga-crocs, en vit modell med svart klack.

Tidigare har exempelvis artisten Nikki Minaj väckt uppmärksamhet när hon poserat med ett par rosa Crocs på fötterna – men då modellen utan klack.

Vad tycker du om den speciella skon?

Pamela Anderson valde Crocs med klack från Balenciaga.
SE OCKSÅ: Fem favoriter från Femina – modespecialBrand logo
SE OCKSÅ: Fem favoriter från Femina – modespecial
Annons
Annons