VIDEO: Pamela Andersons stilresa genom åren
1:54

Efter reklamen: VIDEO: Pamela Andersons stilresa genom åren

(1:54)

Slå på ljud

Modehuset Balenciaga har minst sagt väckt uppmärksamhet de senaste åren för sina kontroversiella samarbeten och produkter. Bland annat har de sålt en blå väska i plast som är påfallande lik en vanlig Ikea-kasse – bara det att väskan från Balenciaga kostar 20 000 kronor i stället för fem kronor.

Men mest uppmärksammat har kanske märkets samarbete med skoföretaget Crocs blivit. Crocs, eller foppatofflor som många kallar dem i Sverige, kallas ofta för världens fulaste skor – men Balenciaga har gjort gummitofflorna ännu mer uppseendeväckande än innan. Bland annat har de gjort en Crocs-modell med klack.

Katie Holmes omdiskuterade jeans – se den nya trenden

Pamela Andersons okonvensionella skoval

Det är denna ovanliga klacksko som Baywatch-stjärnan Pamela Anderson nu har fotograferats i. Skådespelaren, som nyligen har gjort succé i musikalen Chicago, fotograferades när hon gick på gatan i en helvit outfit med t-shirt och ett par linnebyxor, och bar på en liten korg. Till outfiten hade hon alltså valt ett par Balenciaga-crocs, en vit modell med svart klack.

Tidigare har exempelvis artisten Nikki Minaj väckt uppmärksamhet när hon poserat med ett par rosa Crocs på fötterna – men då modellen utan klack.

Stora trenderna att hålla koll på 2022

Vad tycker du om den speciella skon?

Pamela Anderson valde Crocs med klack från Balenciaga.

BENS / BACKGRID US / TT
SE OCKSÅ: Fem favoriter från Femina – modespecial
1:05

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Fem favoriter från Femina – modespecial

(1:05)

Slå på ljud
Mest läst