Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Pernilla Wahlgrens smarta knep för en lyxig stil – som inte kostar skjortan

15 sep, 2023 
AvStina Meyerson
FotografStefan Jerrevång/TT
Pernilla Wahlgrens modeknep
Det är inte att undra på varför många ser till Pernilla Wahlgrens härliga looks för modeinspiration. Spana in knepet för en lyxig outfit, som stjärnan använt sig av i alla år – och som du själv enkelt kan anamma!
Annons
Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstipsBrand logo
Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstips

Folkkära Pernilla Wahlgren har i princip spenderat hela sitt liv i rampljuset. Som dotter till de välkända skådespelarna Christina Schollin och Hans Wahlgren har kändisskapet aldrig varit långt borta – och sedan hon slog igenom i Melodifestivalen vid 17 års ålder har hennes karriär gått som tåget.

Under åren har hon kunnat fästa otaliga fjädrar i sin hatt, och kan utöver sitt artisteri även titulera sig som skådespelare, realitystjärna, programledare och poddare.

Som en av Sveriges största, och ständigt aktuella, kändisar är premiärer, galor och andra röda mattan-tillfällen vardagsmat för Pernilla. Därför är det också många som gärna sneglar mot hennes looks när inspirationen tryter, eftersom få personer kan det där med glam och stjärnglans lika väl!

Annons

Pernilla Wahlgrens smarta outfitknep

Någonting som vi gärna tar efter Pernilla Wahlgren är förmågan att få till outfits som känns riktigt lyxiga – och för att få till den exklusiva stilen anammar stjärnan faktiskt ofta samma knep.

Många av Pernillas röda mattan-looks innefattar nämligen titt som tätt samma komponenter; en billigare klänning ihop med en märkesväska. Trots att klänningen inte sällan är ett budgetplagg så upplevs den nämligen som lyxigare ihop med designväskan.

Här bar stjärnan exempelvis en klänning från den egna kollektionen Pernilla Wahlgren Collection från MiNilla ihop med en väska från Michael Kors, på Kristallen 2016.

Pernilla Wahlgren klänning

Pernillas Kristallen-look år 2018 följde också samma mönster, då hon bar en blåsa från Asos parad med en Gucci-väska.

Pernilla Wahlgren väska

Feminas modechef Jenny Fredriksson menar att det är en smart strategi att anamma för dig som gärna vill att din stil ska upplevas dyr, men utan att det behöver kosta skjortan.

Annons

– Det är detaljerna, och de extra härliga accessoarerna, som gör looken. En fin väska sätter verkligen tonen på din personliga stil, säger hon och fortsätter:

– Välj dina budgetplagg med omsorg och satsa på en snygg finish. En fin väska kan lyfta plaggen till nya höjder!

Så kan du använda dig av stilknepet

Pernilla Wahlgren må ha en imponerande samling av dyrbara väskor från luxuösa märken, men du behöver dock inte bara se åt de mest exklusiva modehusen eller ha en lika stor samling för att använda dig av stilknepet.

Att äga en enda väska som andas lyx kan göra precis lika mycket för dina looks, och den behöver inte vara i det allra dyraste laget. Kolla exempelvis in märken som Little Liffner eller ATP Atelier – och glöm heller inte bort att många fina exemplar går att fynda second hand.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons