TV: 7 skådespelare som har spelat prinsessan Diana – så lika är de
1:49

Efter reklamen: TV: 7 skådespelare som har spelat prinsessan Diana – så lika är de

(1:49)

Slå på ljud

Den lilla svarta

En evig klassiker som aldrig blir omodern, men som prinsessan Diana bar upp snyggare än de flesta! Vem minns inte hennes ”hämndklänning”, när hon dök upp på fest i en vacker och urringad ”lilla svarta” efter att prins Charles otrohet blivit offentlig.

1997 AP

Halterneck

Som många andra trender från början av 00-talet har halterneck-urringningarna kommit tillbaka i sommar – och de var prinsessan Diana expert på. Hon hade gärna halterneck på sina galaklänningar, och höll då sin övriga look enkel, utan stora smycken.

Richard Gillard

Kungligheternas bästa skönhetsknep – inspireras av prinsessorna

Stickad väst

De stickade västarna har vi sett ett tag, och även i höst kommer många klä sig i det varma plagget. De var en stor trend redan på 70- och 80-talet, och var en favorit i prinsessan Dianas vardagsgarderob som ung.

REX

Puffärmar

Stora puffiga ärmar förknippar nog många med 80-talet, men de har letat sig tillbaka in i modet. Även om prinsessan Dianas blusar och klänningar med puffiga ärmar ofta kom i färger och mönster som känns mindre aktuella nu, så är modellerna lika snygga – och något att inspireras av.

David Levenson/REX

Kungligheternas budgetfavoriter – här är skönhetsprodukterna de inte kan vara utan

Cykelbyxor

Under många år var cykelbyxor en trend som det skämtades om, och som de flesta nog tänkt var borta för alltid. Men de senaste åren har 90-talsshortsen gjort en comeback i uppdaterad tappning, och blivit ett basplagg i var och varannan garderob. Prinsessan Diana tyckte om att ha cykelshorts när hon gick till gymmet, och matchade gärna med en stort sweatshirt och snygga sneakers.

Times Newspapers/REX

Inspirerat av: In style.

TV: Fem intressanta fakta om prinsessan Diana
1:49

Efter reklamen: TV: Fem intressanta fakta om prinsessan Diana

(1:49)

Slå på ljud
Mest läst