Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Kungligheternas budgetfavoriter – här är skönhetsprodukterna de inte kan vara utan

29 apr, 2021 
Kate Middleton och Meghan Markle strålar ikapp

Dyrt är inte alltid bäst – det kan Kate Middleton och Meghan Markle säkerligen skriva under på. Här hittar du nämligen deras favoriter till budgetpris!

Annons

Det finns mycket kungligheterna har som många av oss sannolikt aldrig kommer ha chansen att uppnå – men kungligt glow är inte en av de sakerna! Här har vi listat några av de internationella kungligheternas budgetfavoriter – från Meghans grymma mascara till Kates perfekta vardagssneakers.

Bra skönhetsprodukter till budgetpris

Skönhetsprodukter behöver inte vara dyra för att fungera bra – lita på kungligheterna som har råd med riktigt lyxiga produkter, men som gång på gång återkommer till sina budgetfavoriter.

Kate Middletons budgetfavoriter

Det sägs att Kate upptäckte den här ansiktsoljan när hon var gravid med prinsessan Charlotte. Den är gjord av ren, kallpressad nyponrosfröolja och ska ge huden lyster, minska intrycket av fina linjer och bristningar. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Bobbi Brown Shimmer Brick Bronze

Enligt US Weekly ska Kate ha unnat sig spraytan-sessioner, men bytte för bekvämlighetens skull till den här skimrande paletten som ger ansiktet en solkysst look. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Clarin's Natural Lip Perfector

När Kate besökte Wimbledon 2019 syntes hon hålla i Clarin's klassiska skimrande läpprodukt, som både återfuktar och ger en gnutta färg och skimmer. Den finns i flera färger men det ska ha varit Rose Shimmer-varianten som Kate valde. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons

Kate Middleton i vita sneakers Cuperga Cotu Classic

Kate Middleton har flera gånger setts bära dessa låga sneakers från Superga, som är de perfekta vardagsskorna. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Meghan Markles budgetfavoriter

Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara

Meghan Markles tidigare makeupartist Lydia Sellers har berättat för People att Meghan har testat såväl budget- som lyxprodukter, och att hon fastnade lite extra för den här mascaran från Maybelline. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Fresh Sugar Tinted Lip Treatment SPF 15

– Jag har letat och testat alla sorters läppbalsam men den här är den bästa. Mjuka, kyssvänliga läppar – jag älskar den, har Meghan Markle sagt till Beauty Banter om det här lätt färgade läppbalsamet från Fresh. Det finns i mängder av olika färger och innehåller dessutom solskydd! Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Dr. Bronner’s Lavender Liquid Soap

Den här rengöringen, som bland annat innehåller hampaolja, lavendelolja och olivolja, går att använda i såväl ansiktet som på kroppen och till och med i håret. Med andra ord en riktig multiprodukt! Meghan har berättat för Beauty Banter att den är dryg och räcker länge, och att hon älskar lavendeldoften. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Dr. Bronner’s almond Liquid Soap

– Mandeldoften är också trevlig om du föredrar något varmt och sött, sa Meghan till Beauty Banter. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Det här är SPF och så använder du detBrand logo
Det här är SPF och så använder du det

LÄS MER:

Annons